Το βιβλίο

Ένα μίνι ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) που θα σας βοηθήσει στη μετάβαση από το γήινο σώμα σε μια πιο πνευματική εμπειρία..!

Εξώφυλλο βιβλίου

Μάθετε για την αρχαία γνώση των 7 Τσάκρα (Chakras) που γίνεται αποδεκτή ολοένα και περισσότερο σε όλον τον κόσμο. Ανακαλύψτε τη θέση τους στο ανθρώπινο σώμα, τα χρώματα και τα σχήματα τους και πως επηρεάζουν τη ζωή μας γενικότερα, το σώμα, το μυαλό και τη ψυχή μας…

Επίσης πως μπορείτε να ισορροπήσετε τα Τσάκρα σας για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία όλες τις προκλήσεις της ζωής. Τι είναι οι “Τροχοί Ενέργειας”; Τι είναι η “Γέφυρα”; Γιατί τα Τσάκρα είναι σημαντικά; Πως μπορούμε με το “Σύστημα Τσάκρα” να προετοιμαστούμε για τη μετάβαση από τη ζωή σε ανθρώπινο σώμα στη Γη σε μια πιο πνευματική εμπειρία, την ένωση με την Θεϊκή Ολότητα…

Χρησιμοποιήστε το βιβλίο σαν σημείο αναφοράς για να κάνετε περισσότερη έρευνα και να βουτήξετε ακόμα βαθύτερα στη γνώση των Τσάκρα. Αυτά και άλλα πολλά σε ένα ξεχωριστό ηλεκτρονικό βιβλίο (που μπορείτε να κατεβάσετε) σε εκτυπώσιμη μορφή PDF και να μελετήσετε με την ησυχία σας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην συνειδητότητα σας!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο στην προνομιακή τιμή των 3.99 ευρώ (!), να το κατεβάσετε άμεσα στον Η/Υ σας ή στην φορητή σας συσκευή (smartphone, tablet) και να το διαβάζετε σε 2 λεπτά από τώρα…

Μελετήστε το περισσότερες από μια φορές και θα αρχίσετε να “ξυπνάτε” τη διαίσθηση (6η αίσθηση) σας και να ισορροπείτε το ενεργειακό σας σώμα δηλαδή ότι πολυτιμότερο διαθέτουμε ως άνθρωποι εδώ στη Γη. Ενεργοποιήστε το ένστικτο σας γιατί αυτό θα είναι ο οδηγός σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές…

Οι γνώσεις που αποκαλύπτονται μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τις αληθινές σας δυνάμεις και να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας σκοπό σε αυτόν τον πλανήτη αλλά και τον σκοπό και τον προορισμό της ανθρωπότητας σαν ολότητα!

Εξώφυλλο βιβλίου
3.99 €

Αγοράστε το και διαβάστε το τώρα! Πληρώστε μέσω Paypal ή με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα, κάνοντας κλικ παρακάτω στο αντίστοιχο κουμπί (μόνο 3.99 ευρώ!):

Οι πληρωμές είναι 100% ασφαλείς και γίνονται μέσα από τα συστήματα της παγκοσμίου φήμης εταιρίας πληρωμών Paypal. Μπορείτε να πληρώσετε με το υπόλοιπο σας Paypal ή με τη πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα κάνοντας κλικ στο ανάλογο κουμπί.

Το ηλεκτρονικό αυτό βιβλίο είναι έγχρωμο και εκτός από τις απαγορευμένες και απόκρυφες πληροφορίες, περιέχει και αναλυτικές εικόνες για τα 7 Τσάκρα που θα μιλήσουν κατευθείαν στο υποσυνείδητο σας..!

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου:

 • Εισαγωγή
 • Επισκόπηση του Συστήματος Τσάκρα
 • Εξερεύνηση & εξήγηση του Συστήματος Τσάκρα
 • 1. Το Τσάκρα της Ρίζας (Root Chakra)
 • 2. Το Ιερό Τσάκρα (Sacral Chakra)
 • 3. Το Τσάκρα του Ομφαλού (Navel Chakra)
 • 4. Το Τσάκρα της Καρδιάς (Heart Chakra)
 • 5. Το Τσάκρα του Λαιμού (Throat Chakra)
 • 6. Το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού (Third-Eye Chakra)
 • 7. Το Τσάκρα του Στέμματος (Crown Chakra)
 • Πώς να δημιουργήσεις ισορροπία στη ζωή σου συντονίζοντας τα τσάκρα σου

Σκεφτόμαστε σύντομα να ανεβάσουμε την τιμή του βιβλίου που κανονικά έπρεπε να πωλείται πολύ λίγο κάτω από τα 10 ευρώ. Κι αυτό λόγω της μεγάλης ζήτησης και αξίας που έχουν οι πληροφορίες που περιέχονται στο βιβλίο…

Ωστόσο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να το προμηθευτείτε άμεσα (και να το διαβάζετε σε 2 λεπτά από τώρα) στη προνομιακή τιμή των 3.99 ευρώ (!)

Μην χάνετε την ευκαιρία… Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί αγοράς, ολοκληρώστε τη πληρωμή μέσω Paypal ή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας (κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί) και θα μεταφερθείτε άμεσα στη μυστική σελίδα για να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό βιβλίο σε εκτυπώσιμη μορφή PDF.

Εξώφυλλο βιβλίου
3.99 €

Αγοράστε το και διαβάστε το τώρα! Πληρώστε μέσω Paypal ή με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα, κάνοντας κλικ παρακάτω στο αντίστοιχο κουμπί (μόνο 3.99 ευρώ!):

Το σκέφτεστε ακόμα; Τι σας εμποδίζει; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μήπως να ρίξετε μια ματιά στο άλλο βιβλίο απαγορευμένης ιστορίας του συγγραφέα για την ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ;

Κορυφή