Έκθεση φωτογραφίας «Ψυχή7X7″ στην Πτολεμαίδα από την ομάδα του «Αθλητικού- Μορφωτικού Συλλόγου Βίγλας-Πισοδερίου»

Τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας «Photo Essence», που λειτουργεί στα πλαίσια του «Αθλητικού- Μορφωτικού Συλλόγου Βίγλας-Πισοδερίου» παρουσίασαν την έκθεση φωτογραφίας «ΨΥΧΗ 7Χ7» στην 5η Εμπορική Έκθεση «Εορδαία 2013».

έκθεση ζωγραφικής

Στην έκθεση αυτή οι 7 φωτογράφοι της ομάδας προσπάθησαν να στείλουν με τον προσωπικό τους τρόπο ο καθένας τα δικά τους μηνύματα για την «ΨΥΧΗ», χρησιμοποιώντας ως μέσο τον φωτογραφικό φακό.

Την ικανοποίησή της για την παρουσία της Φωτογραφικής Ομάδας στην Πτολεμαΐδα εξέφρασε η Πρόεδρος του Ν.Π.ΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, με πρωτοβουλία και παρέμβαση της οποίας διοργανώθηκε η Έκθεση, ενώ σε δηλώσεις της στον «Πτολεμαίο» η κ. Κρυσταλλίδου επεσήμανε: «Είχαμε τη χαρά να συστήσουμε την Ομάδα “Photo Essence” στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ματθαίο Καλαϊτζόπουλο, τον οποίο ευχαριστώ προσωπικά, γιατί τελικά επιλέχθηκε η έκθεση “ΨΥΧΗ 7Χ7” και εντάχθηκε στις παράλληλες εκδηλώσεις της Εμπορικής και Ενεργειακής Έκθεσης “EΟΡΔΑΙΑ 2013”. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε βήμα σε καλλιτέχνες πέρα από τα όρια της Εορδαίας, καθώς έτσι δημιουργείται ένας συνεχής διάλογος μεταξύ καλλιτεχνών και επιτυγχάνουμε εξωστρέφεια και στην τέχνη». ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ 8/6/2013 ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 4402

έκθεση επίσημοι

 

έκθεση πίνακες

Η έκθεση φιλοξενήθηκε στον συνεδριακό χώρο της Εμπορικής έκθεσης «Πτολεμαίος», όπου πραγματοποιήθηκαν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις και διήρκεσε έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2