Σύμπαν

Έρχεται το τέλος του κόσμου σε λιγότερο από δέκα μέρες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με συνωμοσιολόγους θα συμβεί βιβλική καταστροφή στη γη στις 23 Απριλίου 2018

Οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας ξαναχτυπούν και λένε ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει σε λιγότερο από δέκα μέρες. Στις 23 Απριλίου, ο πλανήτης «Νιμπίρου», ο αγαπημένος των συνωμοσιολόγων θα προκαλέσει βιβλική καταστροφή. Τη μέρα αυτή η Σελήνη, ο Ήλιος και ο πλανήτης Δίας ευθυγραμμίζονται στον αστερισμό της Παρθένου και αυτό σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας θα αποτελέσει την αρχή του τέλους του κόσμου όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου το βράδυ, ο «Νιμπίρου» (για τους συνωμοσιολόγους «πλανήτης του θανάτου») θα κάνει την εμφάνιση του και θα καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα του. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μας μιλάνε για τον ερχομό αυτού του πλανήτη.

Λίγους μήνες πριν στις 18 Νοεμβρίου 2017 είχαμε πάλι προειδοποιήσεις για το τέλος του κόσμου όταν ακούσαμε ότι η γη θα συγκρουστεί με τον «Νιμπίρου». Τότε όμως δεν έγινε τίποτα. Στη συνέχεια οι υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας αναθεώρησαν και πλέον περιμένουν το τέλος του κόσμου στις 23 Απριλίου οπότε (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους) η γη θα βρεθεί στη πορεία του «πλανήτη του θανάτου» και θα συγκρουστεί μαζί του.

Η Αμερικάνικη Διαστημική Υπηρεσία (NASA) από την πλευρά της λέει ότι δεν υπάρχει ο εν λόγω πλανήτης και κατηγορεί τους συνωμοσιολόγους ότι αλλάζουν συνεχώς απόψεις και ημερομηνίες για το τέλος του κόσμου. Επισημαίνει ότι η ευθυγράμμιση πλανητών στον αστερισμό της Παρθένου δεν είναι και τόσο σπάνια αφού συμβαίνει περίπου κάθε δώδεκα χρόνια.

Ωστόσο ο γνωστός συνωμοσιολόγος Ν. Μιντ ενισχύει τις φήμες για το τέλος του κόσμου μέσα στον μήνα Απρίλιο.

Υπομονή λοιπόν μερικές μέρες ακόμα για να δούμε αν οι θεωρίες συνωμοσίας θα αποδειχθούν αληθινές…


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2