Ελληνική Σημαία

Ανακοίνωση για συγκέντρωση φίλων Δημοκρατικής Πολιτείας στη Φλώρινα

Συνάντηση Φίλων Δημοκρατικής Πολιτείας στη Φλώρινα

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣΠλάτων

Η Δημοκρατική Πολιτεία δημιουργήθηκε για να αποκτήσουν φωνή οι ευσυνείδητοι Έλληνες, ώστε να γίνουν μερικά πράγματα που είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για την ομαλή λειτουργία του κράτους, και να καθιερωθεί ένα νέο ήθος στον δημόσιο διάλογο.

Αυτός όμως δεν είναι ο πρωταρχικός σκοπός της Δημοκρατικής Πολιτείας. Δεν σκοπεύουμε απλά να φτιάξουμε ένα κράτος λειτουργικό αλλά άχρωμο, άοσμο και άγευστο, ή ακόμα χειρότερα, μη ελληνικό. Επιδιώκουμε την προστασία, διατήρηση, προβολή και διάδοση της ελληνικής ταυτότητας, της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Θέλουμε η Ελλάδα που είναι κληρονόμος του ελληνικού πνεύματος να το συνεχίσει. Θέλουμε μια Ελλάδα ισχυρή για να αντιμετωπίζει κάθε απειλή και πρόκληση. Θέλουμε η Ελλάδα να είναι και να παραμείνει η μητέρα πατρίδα των απανταχού Ελλήνων. Θέλουμε να είναι πάντα πηγή έμπνευσης για την ανθρωπότητα. Και θέλουμε να την παραδώσουμε στην επόμενη γενιά καλύτερη, με εντολή να την κάνουν ακόμα καλύτερη.

Αν συμφωνείτε, ελάτε να γνωριστούμε.

Τετάρτη 18 Ιουλίου, 7 μμ στο Ξενοδοχείο Φαίδων, Βίγλας 1, Φλώρινα.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

  • 19:00 Προσέλευση
  • 19:30 Ομιλίες
  • 20:10 Ερωτήσεις και δημόσιος διάλογος

Τα στελέχη της Δημοκρατικής Πολιτείας θα είναι διαθέσιμα και μετά το τέλος των ερωτήσεων για γνωριμία και συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους μας.

Ομιλητές:

  • Δρ. Θωμαΐς Κακούλη, Καθηγήτρια Βιοτεχνολογίας Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Κάρλοου (Ιρλανδία), Πρόεδρος Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Ιρλανδίας (χαιρετισμός, συντονισμός)
  • Δρ. Γιάννης Αργυρόπουλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (Ελληνισμός, αποτελεσματική διακυβέρνηση)

Είσοδος δωρεάν.

http://dimokratikipoliteia.gr/


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2