ήλιος της βεργίνας - Μακεδονία

Ανακοίνωση της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για το Συλλαλητήριο στις 4/2/2018

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η θέση της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, αναφορικά με το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (πΓΔΜ), ταυτίζεται με την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, η οποία δεν αποδέχεται τον όρο Μακεδονία σε οποιοδήποτε μορφή στο όνομα της γείτονος χώρας.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στη μεγάλη αυτή εκδήλωση – γιορτή του Ελληνισμού- για να διατρανώσουμε προς κάθε κατεύθυνση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι η Μακεδονία είναι Μία, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, Ελληνική και Αδιαπραγμάτευτη . Το όνομά της Δεν εκχωρείται, Δεν παραχωρείται, Δεν χαρίζεται. Είναι η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας , τα ήθη ,τα έθιμα μας, είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,  είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας.

Η αδιαλλαξία των Σκοπίων , οι αλυτρωτικές τους θέσεις και η υφαρπαγή της ιστορίας μας Δεν θα περάσει ΟΥΤΕ τώρα ΟΥΤΕ ποτέ. Από εμάς εξαρτάται τους Έλληνες. Οι πολιτικοί μας δεν δικαιούνται να χαρίσουν τίποτα. Σήμερα είναι και αύριο δεν θα είναι.  Ο λαός, εμείς οι Έλληνες θα είμαστε  πάντα εδώ φυλάσσοντας Θερμοπύλες.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 4-2-2018

Καλούνται οι Ομοσπονδίες και οι Σύλλογοι που τις συγκροτούν να δώσουν μαζικά το παρών τους.

ΟΛΟΙ  ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ  04  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2018, ΩΡΑ 14.00’

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Αθανασιάδης

Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μαρία Γαζέα

ΥΓ:  Τα μέλη της  ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ θα συγκεντρωθούμε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και στην αρχή της Πανεπιστημίου από ΄Ωρα 12:30’ έως 13:00’.  


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2