ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν.Φλώρινας για τη θεώρηση ταυτοτήτων των μελών

Το Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.-Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ καλεί όλα τα μέλη των Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε.-Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ να προσέλθουν εις τα γραφεία του Σωματείου μας που βρίσκονται επί της Οδού Ταγματάρχου Σωτηρίου κ Λοχαγού Μόδη Γωνία και συγκεκριμένα πάνω από το Κ.Α.Π.Η. να προσκομίσουν στοιχεία για την εγγραφή νέου Μέλους και έκδοση ταυτότητας όσοι δεν έχουν, και όσοι έχουν ταυτότητα να την θεωρήσουν για το έτος (2018) η θεώρηση αρχίζει από την (8/01/2018)

Υστερόγραφο με κάθε θεώρηση της ταυτότητας θα παραλαμβάνει το μέλος και ένα δέμα με διάφορα είδη τροφίμων που θα διανέμει το Σωματείο μας δίνοντας λίγη χαρά και θαλπωρή εις τα μέλη των Συνταξιούχων μας. 

Το κάλεσμα του Δ.Σ. για καινούργιες εγγραφές Μελών, σήμερα, είναι επιβεβλημένο όσο ποτέ άλλοτε για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε καθετί αρνητικό που νομοθετούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζει να νομοθετεί σε καθημερινή βάση οι Σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  νόμους λαιμητόμους κατά λαϊκών στρωμάτων, των εργαζομένων μισθωτών και συνταξιούχων, εκτελώντας ως πειθήνιο όργανο τα κελεύσματα της τρόικας και της άρχουσας τάξεις του κεφαλαίου. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να ανατρέψουμε όλα τα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα της κάθε κυβέρνησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΖΗΣΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΒΑΡΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2