Δάκρυ

Αποσπάσματα από το ΗΧΩ Φλώρινας 2

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας ΗΧΩ ΦλώριναςΔάκρυα μιας ορφανής
12 Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης, και η εκκλησία, η πολιτεία, συμπολεμιστές, συγγενείς και φίλοι, εκεί στο ιερό αιματοβαμμένο στρατιωτικό κοιμητήριο Φλώρινας, μ’ ένα ταπεινό κεράκι στο χέρι, θα θυμηθούν, θα τιμήσουν
τους αγαπημένους ήρωες νεκρούς μας. Μα σήμερα, ένα παιδί που θρηνεί… (συνέχεια)

Κατάθλιψη, ένα σύνηθες για την εποχή μας φαινόμενο
Καθημερινά βιώνουμε καταστάσεις που μας προκαλούν έντονα συναισθήματα είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα. Βέβαια ό,τι καλό συμβαίνει καλώς να έρχεται στη ζωή μας. Οι δύσκολες και δυσάρεστες στιγμές είναι εκείνες που προκαλούν προβλήματα ψυχικά και πολλές φορές και παθολογικά… (συνέχεια)

4 Φεβ. 2018 – Συλλαλητήριο, Πρακτικά και άλλα
Ήμουν εκεί …. στη Θεσσαλονίκη, στο συλλαλητήριο του Λαού. Συμμετείχα στη εκδήλωση της Λαϊκής Κυριαρχίας, την οποία τόσα χρόνια διατυμπανίζουν και μέμφονται τα «πολιτικά Λυκόρνια» αλλά «ξεσκίζουν» συστηματικά. Προσπάθησαν να τη προβοκάρουν. Αρχικά, με δηλώσεις κατά της… (συνέχεια)

Οι Τρεις Ιεράρχες (του Θεόδωρου Ιωαννίδη)
Η καθιέρωση της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ανάγεται στα βυζαντινά χρόνια, γύρω στα 1100 μ.Χ., στους χρόνους των Κομνηνών, προκειμένου να καταπαύσει μία διαμάχη ως προς την αξία ενός εκάστου εξ’ αυτών. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, τότε, η προσωπικότητα του Ιωάννου Μαυρόποδος… (συνέχεια)


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2