Μέγας Αλέξανδρος

Ας λύσουμε το Σκοπιανό σε ένα μόλις μήνα! – Οι 10 πρώτες άμεσες ενέργειες (άρθρο του Σταμάτη Γαργαλιάνου)

Ας λύσουμε το Σκοπιανό σε ένα μόλις μήνα !…
Οι 10  πρώτες άμεσες ενέργειες
άρθρο του Σταμάτη Γαργαλιάνου
Κατόχου Μεταπτυχιακού του Πανεπιστημίου PARISII – Pantheon Γαλλίας
 
Σταμάτης Γαργαλιάνος1. Δεν δεχόμαστε να συμμετάσχουμε σε καμία διεθνή σύσκεψη και πουθενά όταν το θέμα είναι το όνομα για τα Σκόπια – Δηλαδή δεν συμμετέχουμε σε καμία συζήτηση ! Αυτοί έχουν την ανάγκη να μπουν στο ΝΑΤΟ, όχι εμείς….
2. Σε άλλες διεθνείς συσκέψεις -όπου αναγκαστικά παρευρίσκεται εκπρόσωπος των Σκοπιών- στέλνουμε όχι τον Υπουργό Εξωτερικών αλλά τον/την εκάστοτε Υπουργό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Θράκης.
3. Τοποθετούμε μεγάλες πινακίδες (10 Χ 20 μέτρων) στα σύνορα (γεωγραφικά, αεροδρομίων, λιμανιών, κ.ά.) όπου  θα αναγράφεται η φράση «Καλώς ήλθατε στην Πραγματική Ιστορικά Μακεδονία». Να μην βγουν ποτέ από εκεί …
4. Κάθε εισερχόμενος σκοπιανός στα σύνορα αυτά να υπογράφει μια δήλωση που να λέει ότι παραδέχεται πως Μακεδονία είναι το Βόρειο Τμήμα της Ελλάδας. Αλλιώς να μην γίνεται δεκτός.
5. Δίνουμε προθεσμία στα σκοπιανά αυτοκίνητα που θέλουν να επανέλθουν στην χώρα μας να καλύπτουν το ΜΚ στις πινακίδες τους με μια άλλη ένδειξη. Το ζητάμε και από τους αξιωματούχους Σκοπιανούς (Υπουργείο Συγκοινωνιών).

6. Αρχή μεταβάσεων-επισκέψεων του Αρχιεπισκόπου Πάσης Ελλάδος σε όλα τα κράτη (πρεσβείες) που ανεγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία, με στόχο της αλλαγή αυτή.  Οι από το 1950 εκάστοτε πρωθυπουργοί και υπουργοί Εξωτερικών απεδείχθησαν όχι ικανοί.
7. Το ίδιο να κάνει και ο Υπουργός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Θράκης. Αρκετά αφήσαμε το θέμα να «αιωρείται» στις ξένες χώρες επί 50 χρόνια. Να καταλάβουμε ότι αυτές οι χώρες αναγνώρισαν τα Σκόπια με αυτό το όνομα γιατί δεν ήξεραν την αλήθεια (δηλαδή το έκαναν από …ευγένεια).
8. Οργάνωση διεθνούς συνεδρίου στις Βρυξέλλες με θέμα «Αλλαγή ονόματος Σκοπιών», με οργανώτρια χώρα την Ελλάδα. Μέσα σε ένα χρόνο να επαναληφθεί το ίδιο συνέδριο σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Πεκίνο, Μελβούρνη, Παρίσι, Ρώμη, Σεούλ, Κειπ-Τάουν. Καλούμε και τους Σκοπιανούς…
9. Δίνουμε σε κάθε σκοπιανό που μπαίνει στην χώρα μας μια λίστα με τα Πανεπιστήμια, αεροδρόμια, Υπουργεία, λεωφόρους κλπ που φέρουν το όνομα «Μακεδονία» – Αυτό μπορεί να γίνει από ΣΗΜΕΡΑ !!!….
10. Δημιουργούμε site για το θέμα αυτό, στο οποίο να μπαίνουμε κάθε μέρα και να γράφουμε από μια μικρή φράση ΟΛΟΙ μας. Αυτό είναι πιο δυναμικό από κάθε συλλαλητήριο….

Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2