Χριστόψωμο από τα ηχωμαγειρέματα - 3

Αφράτο Χριστόψωμο από τα ηχωμαγειρέματα

Χριστόψωμο από τα ηχωμαγειρέματα - 1Τα ηχωμαγειρέματα δημοσίευσαν μια νέα συνταγή για παραδοσιακό, αφράτο, τυρένιο Χριστόψωμο.

«Χριστόψωμο το λένε, γιατί είναι του Χριστού το ψωμί. Καμωμένο από όλα εκείνα τα καλούδια που υπήρχαν στο κελάρι του κάθε νοικοκύρη: αλεύρι, μαγιά, αυγά, ζάχαρη, λάδι, καρύδια, αμύγδαλα, κανελογαρύφαλλο, κόλιαντρο, γλυκάνισο, ροδόνερο. Κάθε τόπος είχε το δικό του Χριστόψωμο, προσφορά προς το Χριστό που γεννιέται την Άγια Νύχτα… (συνέχεια

Χριστόψωμο από τα ηχωμαγειρέματα - 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ηχώ-συμπλήρωσε τη πράξη: *