Α.Ο. Φλώρινας - 3

Α.Ο. Φλώρινας: Σούπερ Νεφέλη Τίτα, δις πανελληνιονίκης στο Δίαθλο με σκόπευση στο 100%

Α.Ο. Φλώρινας - 1Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική σαιζόν του τμήματος Χιονοδρομίας του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου (Χιονοδρόμηση με παράλληλη σκόπευση) στο Φαλακρό της Δράμας το Σαββατοκύριακο 10-11/3/2018.

Με 14 αθλητές του αγωνίστηκε ο ΑΟΦ σε όλες τις κατηγορίες και απέδειξε ότι και στο Δίαθλο μπορεί, απέναντι σε συλλόγους που κατ εξοχήν ασχολούνται με το Δίαθλο (ΕΟΣ Δράμας).

Αήττητη η Νεφέλη Τίτα και τις 2 ημέρες αγώνων, απέσπασε 2 χρυσά μετάλλια με εξαιρετικούς χρόνους σκι, ενω στην σκόπευση ήταν αλάνθαστη, πετυχαίνοντας την πρώτη ημέρα 10/10 βολές μέσα, ενώ και την δεύτερη μέρα συνέχησε το σερί ευστοχίας, σημαδεύοντας 15/15 σωστές βολές.

Η πρώτη ημέρα αγώνων λόγω κακής ρύθμισης των όπλων, δεν ήταν καλή για τους υπόλοιπους αθλητές του ΑΟΦ,  που ενώ στο σκί προπορεύονταν, έχαναν συνεχώς τις βολές, με αποτέλεσμα να φορτώνονται επιπλέον χρόνο ποινής. Την δεύτερη ημέρα τα πράγματα αντιστράφηκαν και με εξαιρετικό σκι αλλά και επιτυχημένες βολές, η πλειονότητα των αθλητών του ΑΟΦ έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα.

Α.Ο. Φλώρινας - 2

Συγκεκριμένα στις 2 ημέρες αγώνων οι θέσεις των αθλητών του ομίλου ήταν:Αθανασίου Αθανάσιος (5η-5η), Παλιάρης Χρήστος (9η-10η), Ιωάννου Ελένη (4η-5η), Νότη Κατερίνα (6η-6η),Τιτα Νεφέλη (1η-1η), Ηλίας Ευάγγελος (9η-2η), Παπαδόπουλος Σπύρος (8η-6η), Παπαδημητρίου Σακης (10η-7η), Γάστης Αθανασιος (7η-4η), Σίεκρης Ευάγγελος (11η-10η), Αντωνιάδης Αγγελος (4η-5η), Σαρακίνης Βασίλης (13η-13η), Λυκούδης Αθανάσιος (12η-9η), Δούμτση Μελίνα (εκτός συναγωνισμού συμμετοχή).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας.

Υποστηρικτές:CAFE MIKEL-RENAULT PARISSIS

Official site AOF:www.aoflor.gr

το Δ.Σ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2