Αθλητικό Φεστιβάλ Αμυνταίου 2018 - 7

Βόλεϊ: Παρών στο αθλητικό φεστιβάλ του Αμυνταίου ο Αριστέας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα μια φορά ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου φώναξε παρών, σε ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπως αυτό του αθλητικού φεστιβάλ που φιλοξένησε η πόλη του Αμυνταίου, το διάστημα 16-18 Ιουλίου.

Σύσσωμος ο σύλλογος του Φιλώτα βρέθηκε στο προαύλιο χώρο του παλαιού ‘Α Δημοτικού σχολείου, εκεί όπου προπονητές και αθλήτριες, υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους για να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος.

Αθλητικό Φεστιβάλ Αμυνταίου 2018 - 1Αθλητικό Φεστιβάλ Αμυνταίου 2018 - 2

Μάλιστα την Τετάρτη 18/07, τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, οι άνθρωποι του συλλόγου υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν, τον βοηθό προπονητή της εθνικής εφήβων κ. Δημήτριο Χριστοφορίδη , καθώς και μια τετραμελή ομάδα επίδειξης της εθνικής εφήβων, Κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα βλέμματα των θεατών.

Αθλητικό Φεστιβάλ Αμυνταίου 2018 - 3 Αθλητικό Φεστιβάλ Αμυνταίου 2018 - 6 Αθλητικό Φεστιβάλ Αμυνταίου 2018 - 5 Αθλητικό Φεστιβάλ Αμυνταίου 2018 - 4

Τόσο ο πρόεδρος του Αριστέα, κ. Αναστάσιος Κατσουπάκης, όσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, κ. Δημήτριος Χριστοφορίδης, μίλησαν στην κάμερα, για την αθλητική εκδήλωση και τον προγραμματισμό που ακολουθεί…Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2