Γίνε Συνδρομητής

Για να έχεις μια καλή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας (Φλώρινα, Αμύνταιο, Πρέσπες) και όχι μόνο, σε προτρέπουμε να γίνεις συνδρομητής στην εφημερίδα μας.

Η εφημερίδα μας είναι εβδομαδιαία και το κόστος της ετήσιας συμδρομής είναι πάρα πολύ χαμηλό σε σχέση με την αξία που λαμβάνεις.

Έχεις τις παρακάτω επιλογές για να γίνεις συνδρομητής/τρια:

1. Να γίνεις συνδρομητής της έντυπης εφημερίδας μας
(κόστος: 40 ευρώ/χρόνο)

2. Να γίνεις συνδρομητής της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας
(κόστος: 24 ευρώ/χρόνο)

Η κάθε μια έκδοση έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τα οποία δεν θα αναλύσουμε εδώ όμως μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.

Ωστόσο αξίζει να πούμε ότι αν είσαι συνδρομητής της έντυπης εφημερίδας μας, τότε αυτόματα μπορείς να γίνεις συνδρομητής της ηλεκτρονικής έκδοσης εντελώς δωρεάν!

* Για να γίνεις μέλος στην έντυπη εφημερίδα μας (συμπεριλαμβάνει συνδρομή στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα) επικοινώνησε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ ή καλώντας μας στο 23855.02269 ή στο κινητό 6970.338.612

* Για να γίνεις μέλος στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα (περιλαμβάνει την έντυπη έκδοση σε μορφή PDF και πρόσβαση στο αρχείο τευχών της εφημερίδα από το 2009 έως σήμερα) είτε επικοινώνησε μαζί μας είτε διάλεξε κάποιο από τα παρακάτω πακέτα συνδρομής. Η εγγραφή είναι για κατόχους λογαριασμού Paypal. Αν δεν έχεις λογαριασμό Paypal μπορείς να ανοίξεις έναν δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ, για τη δική σου ασφάλεια και για να κάνεις αγορές στο internet χωρίς να γνωστοποιείς τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας…

Το PDF είναι μια μορφή αρχείου για να προβάλλεις την έντυπη εφημερίδα μας σε ηλεκτρονική μορφή στον Η/Υ σου ή στον περιηγητή σου (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer κλπ).

Παρακαλώ διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:

Γίνε συνδρομητής στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα (μόνο 2€/μήνα!) – Περιλαμβάνει την έντυπη έκδοση σε μορφή PDF + πρόσβαση στο αρχείο τευχών της εφημερίδας από το 2009 έως σήμερα:


ΠΑΚΕΤΟ 1
Ετήσια Συνδρομή
24 20 €/έτοςΠΑΚΕΤΟ 2
Συνδρομή 2 ετών
48 35 €/διετία!ΠΑΚΕΤΟ 3
Μηνιαία Συνδρομή
2 €/μήνα


Το ήξερες ότι η συνδρομή στην ηλεκτρονική εφημερίδα είναι η μισή από την έντυπη έκδοση;
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές είναι για κατόχους λογαριασμού Paypal. Αν δεν έχεις μπορείς να ανοίξεις έναν (είναι δωρεάν!) για την ασφάλεια σου και για να κάνεις αγορές online χωρίς να δίνεις τα στοιχεία σου… Στα ΠΑΚΕΤΑ 1 ↦ 2 γίνεται έκπτωση 4€ και 13€ αντίστοιχα! Αν δεν έχεις λογαριασμό Paypal και επιθυμείς να γίνεις συνδρομητής είτε της ηλεκτρονικής είτε της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας, επικοινώνησε μαζί μας.-

Μάθε περισσότερα γιατί πρέπει να γίνεις συνδρομητής στην εφημερίδας μας

Μάθε περισσότερα για την ηλεκτρονική εφημερίδας μας (Ηλεκτρονική ΗΧΩ)

Κοίτα ένα βίντεο που σε ξεναγεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας

Αν σε ενδιαφέρει η ενημέρωση για την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας (Φλώρινα, Αμύνταιο, Πρέσπες), τότε σε περιμένω ως συνδρομητή – συνδρομήτρια

Mε εκτίμηση,

Εβδομαδιαία εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας

i x o @ n e x t n e t . g r

http://nextnet.gr/blog/Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2

2 σκέψεις πάνω στο “Γίνε Συνδρομητής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *