Γιάννης Θεοφύλακτος

Γιάννης Θεοφύλακτος: «Πρέπει να εστιάσουμε στο ‘πάρτυ’ που καταλήστευσε τις τσέπες των Ελλήνων και όχι στα επιδόματα των Βουλευτών – τα οποία ευχαρίστως να καταργηθούν!»

Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος, στον Ραδιοφωνικό σταθμό 9.84FM και τον δημοσιογράφο κ. Νεκτάριο Νώτη.

Ο κ. Θεοφύλακτος, επεσήμανε ότι είναι επιτακτικό να ασχοληθούμε με την καταλήστευση που υπέστη η τσέπη των Ελλήνων εξαιτίας της κακοδιαχείρισης τόσων χρόνων και του ΄΄πάρτυ΄΄ που είχε στηθεί παντού όπως στα εξοπλιστικά, στην υγεία, στα δημόσια έργα και αλλού, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το επίδομα ενοικίου (που στάθηκε αφορμή να παραιτηθούν δύο πρώην υπουργοί) δεν δίστασε να προτείνει την κατάργηση του μισθού των Βουλευτών και όλων των προνομίων που προκύπτουν απο τη θέση αυτή!

Αναφορικά με τον πρόσφατο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης κ. Θεοφύλακτος Ιωάννης χαρακτήρισε »διορθωτικό» τον ανασχηματισμό, ενώ προέκρινε ως σημαντικότερη την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων και του Κυβερνητικού έργου σε σχέση με παράπονα που ενδεχομένως να υπάρχουν όσον αφορά την έλλειψη εκπροσώπησης στην Κυβέρνηση γεωγραφικών περιοχών όπως η Δυτ. Μακεδονία.

“Προχωράμε ενωμένοι για την επιτυχία του στόχου της εξόδου από τα μνημόνια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος.

Με εκτίμηση,

Από το γραφείο του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2