ΣΥΣΚΕΨΗ - 4

Δήμος Αμυνταίου: Σύσκεψη με τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δ.Σ. σύσκεψη με τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου. Η συμμετοχή των εκπροσώπων των συλλόγων ήταν αθρόα γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον τους για την προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού.

ΣΥΣΚΕΨΗ - 6

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Νάτσης, κ. Βαγγέλης Ακριτίδης, κ. Αποστόλης Θεοδώρου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ελένη Ιωαννίδου, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Ειρήνη Γοράντη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φωτεινή Βεράνη και ο κ. Χρήστος Ιωάννου και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου κ. Γιώργος Τρυφωνόπουλος.

ΣΥΣΚΕΨΗ - 5

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος Αμυνταίου εξέφρασε τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής να επιχορηγήσει τις δράσεις των συλλόγων, ζήτησε από τους εκπροσώπους των συλλόγων να προγραμματίσουν εγκαίρως τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις τους, ώστε ο Δήμος Αμυνταίου για μια ακόμα φορά να είναι συνεπής και να συνδράμει υλικοτεχνικά την προσπάθειά τους.

ΣΥΣΚΕΨΗ - 3

Ακόμα γνωστοποιήθηκε η συμμετοχή του Δήμου Αμυνταίου στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece» και ζητήθηκε από τους συλλόγους η συνδρομή τους σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της νέας κυρίως γενιάς για το περιβάλλον. Τέλος ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Αμυνταίου κ.  Ανδρέας Μεδίτσκος ενημέρωσε τους συλλόγους τον τρόπο επιχορήγησης τους, ενώ διανεμήθηκε και ενημερωτικό έντυπο στο οποίο επεξηγούνται αναλυτικά οι διαδικασίες.

ΣΥΣΚΕΨΗ - 2

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων που έχουν θέσει.

ΣΥΣΚΕΨΗ - 1

Από το Γραφείο Δημάρχου


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2