ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης (1/3/2018)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, κ. Αντώνης Αλακιώτης συναντήθηκε χθες, Τετάρτη με την κυρία Άννα Βαγενά, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο γραφείο της.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αλακιώτης ευχαρίστησε την κυρία Βαγενά για το ενδιαφέρον της σχετικά με τη δημιουργία ενός Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στη χώρα μας και για την σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή τον Μάρτιο του 2017, με αφορμή την επιθυμία για αποτέφρωση του συζύγου της, Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης ενημέρωσε την κυρία Βαγενά για τις μακροχρόνιες προσπάθειες της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, καθώς και για τις εξελίξεις και τις ενέργειες που γίνονται από δήμους και ιδιώτες προς την κατεύθυνση αυτή. Τέλος, ζήτησε την μεσολάβησή της και την υποστήριξή της για την ολοκλήρωση του νομοθετικού έργου που απαιτείται από τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε τον κ. Αλακιώτη ότι θα αναλάβει προσωπική πρωτοβουλία για την επίλυση των εκκρεμοτήτων και θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή. Ακόμη, εξέφρασε τη διάθεσή της για υποστήριξη κάθε προσπάθειας που αφορά την κατασκευή του πρώτου Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στη χώρα μας.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2