ΕΛΜΕ Φλώρινας

Δημιουργία Κίνησης Αγωνιστικών Παρεμβάσεων Φλώρινας στην ΕΛΜΕ Φλώρινας

Το παρόν δημοσιεύετε ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί της Δ/νσης Δ/θμιας  Εκπ/σης Φλώρινας για τη δημιουργία Κίνησης Αγωνιστικών Παρεμβάσεων Φλώρινας στην ΕΛΜΕ Φλώρινας.

Κάλεσμα για συμμετοχή

Συνάδελφοι –ισσες,

Είμαστε μία ομάδα εκπαιδευτικών που γαλουχηθήκαμε με τις αριστερές ιδέες και αξίες και όραμα μας είναι μία κοινωνία ανθρώπινη χωρίς εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο και σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Στον χώρο μας ζητούμε η εκπαίδευση να δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα της γνώσης. Πιστεύουμε και επιδιώκουμε ένα σχολείο που στοχεύει στην ουσιαστική μόρφωση των παιδιών μας και όχι στη στείρα αποστήθιση μιας σειράς γνώσεων.

Με την συμμετοχή μας στο σωματείο αγωνιζόμαστε για Δωρεάν – Δημόσια Παιδεία που θα παρέχει γενική μόρφωση, θα δημιουργεί σκεπτόμενους ανθρώπους δίνοντας τους την  δυνατότητα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Προβάδισμα δίνουμε στις συλλογικότητες και στην κοινή δράση ενάντια τις μνημονιακές πολιτικές που υποθηκεύουν το μέλλον του τόπου.

Αγωνιζόμαστε για:

  • την ακύρωση των μνημονιακών πολιτικών απ’ όποιον και αν ασκούνται.
  • την υπεράσπιση του βιοτικού μας επιπέδου και των εργασιακών δικαιωμάτων  μας.
  • την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και του δημόσιου πλούτου της χώρας μας.
  • τη βελτίωση της Παιδείας και τη δημιουργία ενός σχολείου για όλους.
  • την ανεμπόδιστη πρόσβαση όλων σε ένα σωστά οργανωμένο σύστημα υγείας.

Για να μάθετε περισσότερα για την Κίνηση μας μπορείτε να μεταβείτε στην Ιστοσελίδα μας  : https://paremvaseisflorinas.wordpress.com

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό – πέρα από την ενημέρωση – να αποτελέσει ένα δημοκρατικό βήμα διαλόγου και προβληματισμού που αφορά στις ανακοινώσεις και τις δράσεις της κίνησης μας. Σε αυτήν μπορεί να στείλει τις απόψεις του, υπό μορφή σχολίου σε κάποια ανάρτηση, κάθε εκπαιδευτικός της ΕΛΜΕ Φλώρινας, με την προϋπόθεση να το κάνει επώνυμα.

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Φλώρινας
Κίνηση Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2