Βαλκανικό κύπελλο - Mavrovo FYROM - 4

Δυο αργυρά για τον ΣΟΧ Φλώρινας στο Βαλκανικό Κύπελλο του Μαύροβο (FYROM)

Βαλκανικό κύπελλο - Mavrovo FYROM - 2Η ομάδα Δρ. Αντοχής του ΣΟΧ Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα του Βαλκανικού Κυπέλου που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαβροβο της ΠΓΔΜ και διοργανώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και την Ομοσπονδία Χιονοδρομίας της γειτονικής χώρας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Μαρτίου με πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα απόστασης ελεύθερης τεχνικής 2,5km, 5km και 10km (ανάλογα με την κάθε κατηγορία αθλητών) και τις δύο μέρες  Οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από υψηλό οργανωτικό επίπεδο και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή πάνω από εκατό αθλητών από πέντε βαλκανικές χώρες.

Στην αποστολή του ΣΟΧ συμμετείχαν οι αθλήτριες Μπέλη Μαρία και Στανίδου Ελευθερία τις οποίες συνόδεψαν η προπονήτρια του Συλλόγου Παπακοσμά Βηθλεέμ και τα στελέχη Μπέλης Νικόλαος και Κυρατσούς Ελευθέριος. Άριστά αποτελέσματα πέτυχαν και οι δύο αθλήτριες, μια και η Μαρία Μπέλη στον πρώτο της διεθνή αγώνα πέτυχε δύο δεύτερες νίκες στην κατηγορία των παγκορασίδων, με πολύ καλές επιδόσεις, ενώ η Έρη Στανίδου τερμάτισε ενδέκατη και τις δύο μέρες στην γενική κατηγορία των γυναικών βελτιώνοντας τους ατομικούς της βαθμούς. Πολύ καλά αποτελέσματα πέτυχαν όλοι οι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα επικρατώντας στα μετάλλια στις περισσότερες κατηγορίες.

Βαλκανικό κύπελλο - Mavrovo FYROM - 4

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές, τους γονείς τους και την προπονήτρια τους Παπακοσμά Βηθλεέμ θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στους πανελλήνιους αγώνες διάθλου που ακολουθούν.

Βαλκανικό κύπελλο - Mavrovo FYROM - 1Βαλκανικό κύπελλο - Mavrovo FYROM - 3

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2