Κινέζος εξαπάτησε 3 κοπέλες - 4

Είχε δεσμό με 3 γυναίκες ταυτόχρονα και τους αποσπούσε χρήματα. Διαβάστε πως τον ανακάλυψαν (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ένας νεαρός καζανόβας από την Κίνα, ο Φου, πίστευε ότι δεν θα τον ανακαλύψουν αν τα φτιάξει με τρεις διαφορετικές κοπέλες. Ωστόσο λόγω συγκυριών, το μυστικό του αποκαλύφθηκε και τώρα είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Κι αυτό γιατί δεν είχε απλά σχέση με τις κοπέλες αλλά τους αποσπούσε και καθόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά ποσά με διάφορες δικαιολογίες όπως ότι τα ήθελε για να βοηθήσει την μάνα του.

Κινέζος εξαπάτησε 3 κοπέλες - 1

Μια από τις κοπέλες μάλιστα, η Λι, με την οποία είχε δεσμό για 1 χρόνο, του είχε προσφέρει και το αυτοκίνητο της παρόλες τις υποψίες που δήλωσε ότι είχε για την τιμιότητα του Φου. Καμία από τις 3 δεν είχε δει την ταυτότητα του ενώ και οι 3 απορούσαν γιατί ο Φου άλλαζε συνεχώς διευθύνσεις αλλά είχε και εμμονή με το να στέλνει συνεχώς μηνύματα σε έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Κινέζος εξαπάτησε 3 κοπέλες - 2

Ο διάβολος όμως έσπασε κάποια στιγμή το ποδάρι του και μια μέρα η Λι πήρε το κινητό του και πάτησε την επανάκληση του τελευταίου αριθμού. Έπειτα ρώτησε ποιός είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και έμαθε ότι ήταν μια άλλη κοπέλα που δήλωνε παντρεμένη (κι αυτή) με τον Φου. Έτσι άρχισε να αποκαλύπτεται η απάτη και βγήκε στη φόρα και η τρίτη κοπέλα της παρέας στην οποία ο Φου παρουσιαζόταν με διαφορετικό όνομα.

Κινέζος εξαπάτησε 3 κοπέλες - 3

Την περασμένη Δευτέρα οι τρεις κοπέλες συνεννοήθηκαν να συναντηθούν όλες μαζί μπροστά του. Ο Φου προσπάθησε να ξεφύγει μιας και στο περιστατικό υπήρχαν κάμερες ωστόσο οι τρεις κοπέλες με τη βοήθεια και περαστικών τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία η οποία τον συνέλλαβε για απάτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: e-radio.gr


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2