Βιβλίο-παρουσίαση

Εκδηλώσεις του Δήμου Αμυνταίου στο Βαρικό και στο Λέχοβο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Η Βιβλιοθήκη Αμυνταίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ταξιδεύει σε δύο Τ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου, το Βαρικό και το Λέχοβο, όπου φιλοξενούμε «Την Κουτσή Κιθάρα» της Μαρίνας Φραγκεσκίδου. Έχοντας ως ανάμνηση τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε το καλοκαίρι στην πρώτη παρουσίαση, σας προσκαλούμε όλους να έρθετε να μάθουμε, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε μαζί!!!!

Μεγάλη Δευτέρα

Παρουσίαση βιβλίου Βαρικό

Προσοχή, Προσοχή! Η Βιβλιοθήκη Αμυνταίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Βαρικού, τις εκδόσεις Πνοήκαι την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Βαρικού σας προσκαλούν τη Μ.Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 και ώρα 16:00 στη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Βαρικού στην παρουσίαση του βιβλίου «Η κουτσή κιθάρα» της συγγραφέως κ. Μαρίνας Φραγκεσκίδου που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Ετοιμάσαμε για σας διαδραστική αφήγηση παραμυθιού, μουσικοκινητικά παιχνίδια, ζωγραφική και face painting με θέμα τη μουσική. Ελάτε και θα δείτε!


Μεγάλη Τρίτη

Παρουσίαση βιβλίου Λέχοβο

Προσοχή, προσοχή! Η Βιβλιοθήκη Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», τις εκδόσεις Πνοή και την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λεχόβου σας προσκαλούν την Μ.Τρίτη 3 Απριλίου και ώρα 16:00 στην αίθουσα του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Κουτσή Κιθάρα» της συγγραφέως κ. Μαρίνας Φραγκεσκίδου που θα πραγματοποιηθει με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Ετοιμάσαμε για εσάς διαδραστική αφήγηση παραμυθιού, μουσικοκινητικά παιχνίδια, ζωγραφική και face painting με θέμα τη μουσική. Ελάτε και θα δείτε!


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2