Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Φλώρινας - Απονομή πτυχίων 2017 - (2)

Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής και στο Αμύνταιο από το τοπικό τμήμα Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρου

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προτίθεται να υλοποιήσει νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής στην πόλη του Αμυνταίου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου.

Στο πρόγραμμα αυτό θα γίνονται δεκτοί άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν έγκυρες γνώσεις και να καταστούν πολύτιμοι συνεργάτες υγείας και φροντίδας μέσα στο σπίτι, στην οικογένεια, στην γειτονιά, σε Δομές Υγείας, στην Έκτακτη Ανάγκη και στην κοινωνία ευρύτερα.

Αναγκαίες προϋποθέσεις είναι το Απολυτήριο Λυκείου, ηλικία από 18 έως 65 ετών, και διάθεση για εθελοντική προσφορά. Η εκπαίδευση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

Ερυθρός Σταυρός Φλώρινας

Περιλαμβάνει μαθήματα Νοσηλευτικής και Πρώτων Βοηθειών (θεωρητικά και πρακτικά), Στοιχεία Ανατομίας – Φυσιολογίας – Χειρουργικής – Παθολογίας, Διαιτολογίας, Φυσιοθεραπείας και Ψυχολογίας καθώς και πρακτική άσκηση στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιοχής μας. Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα redcrossflorina.blogspot.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι–ες μπορούν να απευθύνονται επίσης για πληροφορίες και προεγγραφές στο τηλέφωνο 23853.50596 (γραφείο ΕΕΣ στη Φλώρινα) κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη 9-12πμ ή με mail  r e d c r o s s . f l o @ g m a i l . c o m Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 προβλέπεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημερωτική συγκέντρωση για όλους τους ενδιαφερόμενους στην πόλη του Αμυνταίου. Ο χώρος και η ακριβής ώρα θα ανακοινωθούν έγκαιρα.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2