Εκπαιδευτική Περιφέρεια Φλώρινας: Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών σε Σχολικές Μονάδες της Ε.Π. Φλώρινας

«Δελτίο Τύπου για Επιμορφωτικές Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και γονείς των μαθητών των Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας με θέμα «Σχολείο και Οικογένεια: Γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας»

Σας ενημερώνω ότι με κοινή απόφαση των Διευθυντών και των Συλλόγων Διδασκόντων των Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν Επιμορφωτικές Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και γονείς των μαθητών, με θέμα:

«Σχολείο και Οικογένεια: Γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας»

Οι Επιμορφωτικές Συναντήσεις υλοποιήθηκαν σε κάθε Σχολική Μονάδα, με στόχο την καλύτερη συνεργασία και την τακτική επικοινωνία μεταξύ Σχολείου και Οικογένειας, ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο εκπαιδευτικό και μορφωτικό έργο προς όφελος των μαθητών και της κοινωνίας μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ημερομηνία Σχολείο
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοτικό Σχολείο Ιτέας
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοτικό Σχολείο Αχλάδας
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοτικό Σχολείο Κάτω Κλεινών
Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 1ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2 Δημοτικό Σχολείο Άνω Καλλινίκης
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρακίου
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γερμανού

Το ενδιαφέρον των γονέων ήταν έντονο και η συμμετοχή τους πολύ ικανοποιητική, ενώ από τις προτάσεις που κατατέθηκαν θα προκύψουν οι επόμενες κοινές δράσεις για εκπαιδευτικούς και γονείς στη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Θερμές ευχαριστίες σε συναδέλφους και γονείς για τη συμβολή τους στο εγχείρημα της κοινής μας επιμορφωτικής προσπάθειας και ιδιαιτέρως στους συνεργάτες Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, κ.κ. Ιωάννη Μίσκα, Ιωάννη Δαϊκόπουλο, Γεώργιο Λυγούρα, Μιχάλη Ρότσια, Γεώργιο Μάντσο, Αθανάσιο Καπουλίτσα, Κωνσταντίνο Μαραγγό, Ελισάβετ Μωυσιάδου και Αθανάσιο Κύρκο, για την άριστη οργάνωση και τον συντονισμό των συναντήσεων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2