Ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ιδέα της επιχειρηματικής επανεκκίνησης

Στα πλαίσια της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, όπου οικοδεσπότης φορέας της Ελλάδας είναι η «Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών», η Real invest διοργάνωσε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στο ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΜΙΛΟΣ στον Άγιο Παντελεήμονα ενημερωτική εκδήλωση, στοχεύοντας στην ιδέα της επιχειρηματικής επανεκκίνησης.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν ο ερεθισμός των υφιστάμενων επιχειρήσεων, στοχεύοντας στην επανεκκίνηση του τρόπου λειτουργίας τους, αλλά και των δυνητικών επιχειρηματιών σχετικά με το επιχειρείν.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο Μιχαηλίδης Δημήτριος, Γεωπόνος  που ανέπτυξε το θέμα «Τα Αρωματικά Φυτά και η Ελληνική Επιχειρηματικότητα»
Ακολούθησαν οι εισηγήσεις του κ. Κίτσου Μιχαήλ, Οικονομολόγου «Msc in Informatics & Management» και του κ. Ανδρέα Στεφανίδη – Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών που μίλησε για την «Ιδέα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.»
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του κ. : Κάγκας Μιχαήλ, Οικονομολόγος – Λογιστής – Μελετητής  με θέμα «Συνδυασμός της Λογιστικής & των Αναπτυξιακών προγραμμάτων».


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2