Ωδείο Φλώρινας, Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης - 5

Εντυπωσιακή εμφάνιση της μαθητικής χορωδίας του Ωδείου Φλώρινας και του παραρτήματος Αμυνταίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ωδείο Φλώρινας, Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης - 1Η Μαθητική Χορωδία του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Παραρτήματος Αμυνταίου, εμφανίστηκε στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν πάνω από 50 Φιλαρμονικές μπάντες, πολυφωνικές Χορωδίες, καθώς και κάθε είδους Ορχήστρες από διάφορες χώρες του εξωτερικού. Η επίδοση της Χορωδίας ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, αποσπώντας ευμενείς κριτικές από πολλούς παρισταμένους, λοιπούς συμμετέχοντες και διοργανωτές.

Ωδείο Φλώρινας, Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης - 2

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην μαέστρο κ. Αντρέεα-Μιρέλα Διδασκάλου, υπό την καθοδήγηση της οποίας η Χορωδία μας παρουσίασε ραγδαία πρόοδο τα τελευταία χρόνια, αλλά και στους μικρούς μας μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν με πολλή διάθεση και επιθυμία για φροντίδα της κάθε λεπτομέρειας που απαιτεί μια τέτοιου είδους παρουσία.

Ωδείο Φλώρινας, Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης - 4Ωδείο Φλώρινας, Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης - 3


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2