Επίσκεψη στο Δήμαρχο Φλώρινας - 4

Επίσκεψη κλιμακίου Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμαρχο Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τον Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, επισκέφθηκε κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στην περιοχή, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Φλώρινας - 2

Παρόντες στη συνάντηση, επίσης, ήταν ο Βουλευτής της ΝΔ Φλώρινας, κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας και Δημοτικός Σύμβουλος,  κ. Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Πέτρος Σερίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Δούμτσης, κ. Χρήστος Μπαρδάκας, κ. Αντώνης Σίπκας και κ. Κώστας Τριανταφυλλίδης, καθώς και μέλη της ΝΟΔΕ Φλώρινας.

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Φλώρινας - 1 Επίσκεψη στο Δήμαρχο Φλώρινας - 3

Ο κ. Δήμαρχος, καλωσορίζοντας τους κ. Βουλευτές στο γραφείο του, είπε:

«Έρχεστε στην περιοχή μας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την πώληση της μονάδας του ΑΗΣ Μελίτης και των ορυχείων. Εμείς, είμαστε αντίθετοι με την πώληση της μονάδας, αλλά καθώς η κυβέρνηση θα προβεί στην πώληση αυτών, ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να στηρίξουμε τους εργαζόμενους να μην χάσουν ούτε τις δουλειές τους, ούτε και τα εργασιακά τους δικαιώματα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι, εφόσον προκύψει ο επενδυτής, να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή της 2ης μονάδας στη Μελίτη και στην πλήρη αξιοποίηση των ορυχείων που θα αγοράσει, για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στην περιοχή μας και να μειωθούν τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας στον Δήμο μας. Είναι σημαντική η επίσκεψή σας στον Δήμο μας και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό».

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Φλώρινας - 5

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των δύο Βουλευτών, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με εποικοδομητικό διάλογο και κατάθεση προτάσεων για την εξεύρεση λύσεων για το ενεργειακό μέλλον της Φλώρινας.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2