Επίσκεψη στο Αμύνταιο - 1

Επίσκεψη του βουλευτή Π.Ε Φλώρινας Ν.Δ Γιάννη Αντωνιάδη στη λαική αγορά Αμυνταίου και τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα  12/2/2018   ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης  επισκέφτηκε  τη λαϊκή αγορά  και εμπορικές επιχειρήσεις του  Αμυνταίου. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του  ο κ. βουλευτής συναντήθηκε με εμπόρους της πόλης του Αμυνταίου και  των λαϊκών αγορών και άκουσε  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσκεψη στο Αμύνταιο - 5

Ο κ. Βουλευτής  ενημέρωσε  τους εμπόρους για το πρόγραμμα που προτίθεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση της  Νέας Δημοκρατίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας και στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων σημαντικές φοροελαφρύνσεις για τον εμπορικό κόσμο , ο οποίος πλήττεται καίρια από την φοροκαταιγίδα που έχει επιβάλλει τα τρία τελευταία χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Επίσκεψη στο Αμύνταιο - 7

Επίσης ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε για τη συνεργασία με τους φορείς για διάφορα τοπικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες  και έχουν να κάνουν με τις άδειες λειτουργίας  του υπαίθριου εμπορίου, με τη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζουν σε διάφορα ζητήματα καθημερινότητας και για άλλα επιμέρους ζητήματα.

Επίσκεψη στο Αμύνταιο - 2 Επίσκεψη στο Αμύνταιο - 6 Επίσκεψη στο Αμύνταιο - 4 Επίσκεψη στο Αμύνταιο - 3

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2