ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 8

Επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας στο 1ο Ε.Κ. και 1ο ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας (ΦΩΤΟ)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 3Στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας «Επισκέψεις μαθητών/-τριών Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. σε Σχολικές Μονάδες ΕΠΑ.Λ. και Εργαστηριακά Κέντρα», την Τρίτη 24/04/2018 οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας επισκέφθηκαν το 1ο Ε.Κ.  και 1ο ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας προκειμένου να ενημερωθούν γύρω από τη δομή, τις υποδομές, τη λειτουργία και τις κατευθύνσεις του σχολείου μας καθώς και τις μελλοντικές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 4Οι υπεύθυνοι καθηγητές των ειδικοτήτων ενημέρωσαν τους μαθητές για τους κύκλους σπουδών της Α΄ τάξης, τους Τομείς της Β΄ Τάξης και τις Ειδικότητες της Γ΄ τάξης. Παράλληλα, ξεναγήθηκαν στα εξειδικευμένα και σύγχρονα εργαστήρια των αντίστοιχων Τομέων – Ειδικοτήτων όπως:

  1. Πληροφορικής
  2. Δομικών Έργων
  3. Γεωπονίας Τροφίμων και Διατροφής
  4. Βρεφονηπιοκομίας
  5. Νοσηλευτικής
  6. Διοίκησης και Οικονομίας
  7. Μηχανολογίας
  8. Οχημάτων
  9. Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού

ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 1ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 2 ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 3 ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 5 ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 6 ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 8 ΕΠΙΣΚΕΨΗ - 9

Ελπίζουμε η ενημέρωση των μαθητών να ήταν διαφωτιστική και να συμβάλει θετικά στον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών.

Ευχαριστούμε πολύ τη Διεύθυνση, το σύλλογο διδασκόντων και ιδιαίτερα τους συνοδούς καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.

Η Δ/ντρια του 1ου Ε.Κ Φλώρινας
Μαρνέρη Ευγενία
και ο σύλλογος Διδασκόντων


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2