Επετειακές εκδηλώσεις 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Φλώρινας, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με μέριμνα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων εκ Φλωρίνης Εφέδρων αξιωματικών κατά το έπος του ’40, στην πλατεία Εφέδρων Αξιωματικών & Ανθ/στών.

Ακολούθησε η επετειακή εκδήλωση στην αίθουσα θεάτρου του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου, με ομιλητή τον Γιώργο Χατζή, εκπαιδευτικό της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης. Την εκδήλωση πλαισίωσε η παιδική χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» με επετειακά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη της χορωδίς προσέφεραν ανθοδέσμη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή προσφορά της στον σύλλογο στην κ. Αλεξάνδρα Λιώτση, σύζυγο του αείμνηστου Δημήτρη Λιώτση, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

Το Σάββατο η ημέρα ξεκίνησε με δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της πλατείας Γ. Μόδη.Στη συνέχεια, και παρά τον βροχερό καιρό, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών των σχολικών μονάδων, συλλόγων της Π.Ε. Φλώρινας και στρατιωτικών τμημάτων, στη λεωφόρο Μακεδονομάχων.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2