Επιτέλους συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου  η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, μετά από δύο αναβολές, λόγω μη απαρτίας.
Στο χρόνο των ερωτοαπαντήσεων προ ημερήσιας διάταξης, ο κ. Αιμίλιος Ασπρίδης, η κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά και ο κ. Τραϊανός Πετκάνης, ζήτησαν διευκρινήσεις από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Βοσκόπουλο για το θέμα της τηλεθέρμανσης και του κλειστού κολυμβητηρίου, με αφορμή τις τελευταίες αναφορές που έγιναν, από τον κ. Λιάνη, αλλά και από το δήμαρχο προς  τους δημοσιογράφους. Ο κ. Ασπρίδης επιπλέον στην τοποθέτησή του ζήτησε από το δήμαρχο και κατ΄επέκταση από το δημοτικό συμβούλιο, να γίνει έρευνα και να ξεκινήσει η διεκδίκηση του ειδικού φόρου που πληρώνουν σήμερα τα ορυχεία στο δημόσιο, ο φόρος να αποδίδεται στο Δήμο.
Από την πλευρά του ο κ. Βοσκόπουλος στην τοποθέτησή του ήταν καθησυχαστικός ως προς το έργο της τηλεθέρμανσης , τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά και το έργο θα ξεκινήσει κανονικά. Με κάθε λεπτομέρεια επί της διαδικασίας επανέλαβε όσα είπε και στους δημοσιογράφους.
Για το θέμα της διεκδίκησης του ειδικού φόρου από τα ορυχεία, ο κ. Βοσκόπουλος συμφώνησε με τον κ. Ασπρίδη και μάλιστα πρότεινε, να ανατεθεί σε νομικούς συμβούλους το θέμα, για να αναζητήσουν πως μπορεί  να επιτευχθεί ο στόχος.
Μετά το τέλος των ερωτήσεων και των απαντήσεων που τέθηκαν ξεκίνησε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2