Σ.Α.Λ. Φλώρινας - 1

Επιτυχίες της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας στον Πρωταθληματικό αγώνα L II οκτώ σταδίων

Στον τελευταίο Πρωταθληματικό αγώνα L II  οκτώ σταδίων που διοργάνωσε ο ΕΣΚΟΘ στο σκοπευτήριο Πενταλόφου, η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας πήρε μέρος με οκτώ αθλητές.  Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ κατέλαβε για μια ακόμη φορά την 1η θέση στην κατηγορία PRODUCTION OVERALL, και ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας την 1η θέση στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS. Η μικρή ΚΡΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντωνία κέρδισε την 2η θέση στην κατηγορία PRODUCTION JUNIOR.

Σ.Α.Λ. Φλώρινας - 4

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Κώστας ΧΑΤΖΗΛΊΑΣ ο οποίος  κατάλαβε την 8η θέση και ο ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ Κωνσταντίνος οποίος  κατατάχθηκε στην 13η θέση στην κατηγορία PRODUCTION. Οι βαθμολογίες των ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΑΤΖΗΛΙΑ και ΚΑΤΣΟΥΤΑ, έφεραν την ΣΑΛΦ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο ομαδικό της PRODUCTION. Στην ίδια κατηγορία ο Νίκος ΔΑΪΚΟΠΟΥΛΟΣ  κατέλαβε την 20η θέση, ο ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ Χαράλαμπος την 21η θέση, o  ΣΥΓΚΕΛΑΚΗΣ Γεώργιος την 31η θέση και η ΚΡΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντωνία την 32η θέση.

Σ.Α.Λ. Φλώρινας - 2Σ.Α.Λ. Φλώρινας - 3

Το αγωνιστικό μέρος της περιόδου ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους αθλητές  της ΣΑΛΦ για την άψογη εμφάνιση τους.

Για το   Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

https://salflorinas.blogspot.com/


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2