Εργατικό Κέντρο Φλώρινας: ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η κυβέρνηση συνεχίζει να πετά στον Καιάδα τους εργαζόμενους με διαδικασίες εξπρές και με νέα μνημόνια που τα βαπτίζει πολυνομοσχέδια.
Οι νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες, η κινητικότητα και εν τέλει οι απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, οι συνεχείς επιστρατεύσεις, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης και όλα όσα έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και έχουν στερήσει βασικά δημοκρατικά δικαιώματά τους, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.
Ας  καταλάβουν επιτέλους, κυβέρνηση και τρόικα, ότι οι εργαζόμενοι «Είμαστε άνθρωποι και δε θα γίνουμε αριθμοί».
Οι εργαζόμενοι μπορεί να μην έχουν πλέον κανένα περιθώριο οικονομικής αντοχής. Έχουν όμως τη δύναμη να ακυρώσουν αυτές τις απαράδεκτες αντεργατικές πολιτικές και θα το αποδείξουν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί.
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση την 16η Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ.  στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2