ΕΡΤ Φλώρινας – 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ήταν 15 Απριλίου 1956 όταν έγιναν τα εγκαίνια του 1ου Στρατιωτικού Ραδιοφώνου Φλώρινας. Μετά από 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας της ΕΡΤ Φλώρινας στον αέρα, τα στελέχη του σταθμού διοργάνωσαν εκδήλωση μνήμης, αλλά και τιμής, στην οποία έδωσαν το παρόν επίσημοι προσκεκλημένοι, παλιά και νυν στελέχη του σταθμού, αλλά και απλοί πολίτες.

Στο ιστορικό λειτουργίας του σταθμού αναφέρθηκε ο προϊστάμενος Νίκος Δούγλας. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο της εκκλησίας π. Θεωνά, τον Βουλευτή Κώστα Σέλτσα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Στέφανο Μπίρο, τον Δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη και τον Διευθυντή περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ Μιχάλη Μεσσίνη.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με την ιστορία της ΕΡΤ Φλώρινας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι και σήμερα.

Κατόπιν βραβεύτηκαν για την προσφορά τους: ο διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης Παναγιώτης Καρατζάς, ο πρώτος εκφωνητής του Στρατιωτικού Ραδιοφώνου Φλώρινας Μιχαήλ Κοντοτόλιος, ο κ. Δημήτρης Τσούλος, παλιός εκφωνητής, η κα Ελένη Αντωνιάδου, παλιά εκφωνήτρια και η κα Βασιλική Γρίβα, παλιά εκφωνήτρια.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από στελέχη της Φιλαρμονικής του δήμου Φλώρινας.

Την παρουσίαση είχε η μουσική παραγωγός Λένα Ελευθερίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *