Ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

τη συνάντηση, που έγινε υπό την προεδρεία του αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανου Μπίρου, παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα πολιτικής προστασίας, κ. Κάτανας Ηλίας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Αντωνιάδης, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Μιχάλης Καρακόλης, οι δήμαρχοι Αμυνταίου, κ. Κώστας Θεοδωρίδης, και Πρεσπών, κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, εκπρόσωπος του στρατού, της αστυνομίας, της αεροπορίας, της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας και Πτολεμαΐδας, εκπρόσωποι της ΔΕΗ, εκπρόσωποι της ΔΕΥΑΦ, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο κάθε εμπλεκόμενος φορέας ξεχωριστά κατέθεσε τις προτάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν κατά τη χειμερινή περίοδο. Παράλληλα έγινε αναφορά στα κενά που υπάρχουν και τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2