Μπακαλιάρος αγιορείτικος - ηχμαγειρέματα - 2

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΑ: Αγιορείτικος Μπακαλιάρος με Πατάτες και Κόκκινη Σάλτσα

Μπακαλιάρος αγιορείτικος - ηχμαγειρέματα - 1Η 25η Μαρτίου έφτασε και τα ηχωμαγειρέματα μας προτείνουν μια συνταγή με τι άλλο; Με μπακαλιάρο…! Αυτή τη φορά ο μπακαλιάρος μαγειρεύεται με παραδοσιακό αγιορείτικο τρόπο με μια συνταγή που απαιτεί τεχνική αλλά αν την καταφέρετε θα έχετε δημιυργήσει ένα λαχταριστό και εντυπωσιακό, γιορτινό πιάτο! Η συνταγή παρουσιάζεται με λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες… Καλή επιτυχία & καλή απόλαυση, χρόνια πολλά.-

«…Λένε πως ο μπακαλιάρος έφτασε στο ελληνικό τραπέζι κοντά στο τέλος του 15ου αιώνα και πολύ γρήγορα έγινε η εύκολη και φθηνή ταυτόχρονα νόστιμη λύση και καθιερώθηκε σαν το εθνικό φαγητό της 25ης Μαρτίου, έθιμο που κρατά καλά μέχρι τις μέρες μας. Όποιες και αν ήταν οι καιρικές συνθήκες οι πιστοί ήξεραν ότι θα βρουν παστό μπακαλιάρο ακόμη και στα μικρά μπακάλικα… (συνέχεια