Η ¨Δικτατορία¨ της πλειοψηφίας!

Χριστάκης

Του Γιάννη Χριστάκη
Πολλές φορές, οι αντίθετες απόψεις, προτάσεις ή και παρατηρήσεις της κάθε μειοψηφίας στα εκλεγμένα διοικητικά συμβούλια ¨πνίγονται¨, απορρίπτονται, ΔΕΝ λαμβάνονται καθόλου υπόψη από τις ¨φτιαχτές¨ πλειοψηφίες.
Οι πολλοί έχουν πάντα δίκιο!! Οι λίγοι ΠΟΤΕ.
Γι’ αυτό και πολλές φορές στα συμβούλια πέφτουν μπουνιές και καρεκλιές.
Τα δύο εκλεγμένα μέλη που μετέχουν στο Δ. Σ. του Ε.Β.Ε. Φλώρινας κ. Δέδες και Φουντουκίδης, ένιωσαν την ανάγκη να δημοσιοποιήσουν γραπτώς τις ¨πνιγμένες¨ (κατά τη δική τους άποψη) θέσεις και παρατηρήσεις. Είναι δικαίωμά τους και έχουν υποχρέωση να το κάνουν.
Αν όμως τα γραφόμενά τους είναι ¨σαθρά¨ ή ¨ακατάσχετη λασπολογία¨ ή ¨προσβλητικά¨ ή αν ¨σπίλωσαν τον Πρόεδρο και αμαύρωσαν το θεσμό του Ε.Β.Ε.¨, θα το κρίνει η κοινωνία και ΟΧΙ ο πρόεδρος με την πλειοψηφία του Ε.Β.Ε.
Εξάλλου για τα ΜΑΥΡΑ χάλια της χώρας μας ΔΕΝ ευθύνονται οι μειοψηφίες, αλλά οι ¨χουντικές¨ μέθοδοι και πρακτικές των κάθε ¨δημοκρατικά¨ εκλεγμένων πλειοψηφιών. Αυτές έκαναν την Ελλάδα μας ΑΠΕΡΑΝΤΟ ¨τσίρκο¨ και ¨κλεφτοσχολείο¨.
Ο πρόεδρος και ο κάθε πρόεδρος, ΑΝ ΔΕΝ ανέχεται την όποια κριτική του κοινού, καλά θα κάνει να μην ασχολείται με τα κοινά.
Τους παρακάτω στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλη τους αφιερώνω με εκτίμηση στον πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Σάββα Σαπαλίδη και στους συμβούλους του.

…Γράφουν σημάδια, μηνύματα στο βασιλιά
Σα δε φωνάξεις έβγα να το γράψεις
Να μη σ’ ακούσουν τα σκυλιά βγάλε φωνή χωρίς μιλιά
Σημάδια και μηνύματα στο βασιλιά

Κι όπου φοβάται φωνή ν’ ακούσει απ’ το λαό
Σ’ έρημο τόπο ζει και βασιλεύει
Κάστρο φυλάει ερημικό, έχει το φόβο φυλαχτό
Όπου φωνή φοβάται ν’ ακούσει απ’ το λαό…

 


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2