Νέα Δημοκρατία - ΝΔ

Η ΝΟΔΕ Φλώρινας για τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάνη στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4» – Κάλεσμα σε κινητοποίηση

Με μεγάλη έκπληξη αρχικά και οργή εν συνεχεία ακούσαμε τη συνέντευξη του πρώην βουλευτή Φλώρινας Γιώργου Λιάνη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», σχετικά με τη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό,

Ο κ. Λιάνης, προκλητικός από την αρχή μέχρι το τέλος, και δοκιμάζοντας στον υπέρτατο βαθμό τα πατριωτικά αισθήματα και την οργή που διακατέχει τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Φλώρινας, δε δίστασε να αναλάβει το «ρόλο» του εκπροσώπου του λαού και να δηλώσει με επικίνδυνο θράσος πως «αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή. Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα».

Θα πρέπει, λοιπόν, να γνωρίζει πολύ καλά ο μονίμως απών από τη Φλώρινα, Γιώργος Λιάνης, ότι οι κάτοικοι της αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή σε αυτή τη συμφωνία. Στο συλλαλητήριο της 6ης Ιουνίου χιλιάδες ήταν αυτοί που προσήλθαν και διατράνωσαν την αντίθεσή τους. Και όχι μόνο αυτοί.

Ο κ. Λιάνης μάλιστα, που αυτοπροσδιορίζεται ως ο θεμελιωτής της ενότητας στον τόπο, δε δίστασε να επιτεθεί στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «ευθύνεται για το 90% των ανεπανάληπτων ηττών που έχει πάθει η Ελλάδα εδώ και 45 χρόνια»! Και τολμά να το λέει αυτό ο επί δεκαετίες ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα!

Η ΝΟΔΕ Φλώρινας καταδικάζει το σύνολο των δηλώσεων του κ. Λιάνη και αναρωτιέται για τη χρησιμότητά τους τη δεδομένη στιγμή. Τι και ποιους εξυπηρετούν άραγε;

Δυστυχώς, αντί να είναι χρήσιμος σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο, ο κ. Λιάνης αποδεικνύεται επικίνδυνος.

Κύριε Λιάνη, το «Μακεδονικό» και το ξεπούλημα του ονόματος της μίας και Ελληνικής Μακεδονίας, δεν είναι μια αυγουστιάτικη συναυλία στις Πρέσπες. Είναι η ίδια η Ιστορία μας. Και με την Ιστορία, κανείς δε δικαιούται να παίζει και να την παραχαράσσει.

Τελικά, μπορεί οι εθνικά υπερήφανοι Φλωρινιώτες να σας έστειλαν αρκετές φορές στη Βουλή, αλλά όπως αποδεικνύεται δεν τους μάθατε ποτέ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.


Κάλεσμα σε κινητοποίηση από την ΝΟΔΕ Φλώρινας

Η Ελλάδα είναι μια περήφανη χώρα και οι Έλληνες Μακεδόνες ένας περήφανος λαός.

Αναμφίβολα ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Οι εξαιρετικές περιστάσεις όμως, απαιτούν γενναίες τομές και αποφάσεις. Απαιτείται από όλους πατριωτισμός.

Για αυτό χρειάζεται υπέρβαση, αποφασιστικότητα και διαρκής αγώνας, για να αποδείξουμε σε όλους ότι η Μακεδονία δεν είναι μια χαμένη υπόθεση, και ο λαός μας διακατέχεται από αξίες και αθάνατα ιδανικά.

Η ΝΟΔΕ Φλώρινας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και εν όψει της προαναγγελθείσας υπογραφής της κατάπτυστης συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων, καλεί όλους να μεταβούν την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ. στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2