Η Οικολογική Ομάδα του Γυμνασίου Αμυνταίου «πετάει το μπαλάκι» στη Τοπική Αυτοδοιήκηση, να κάνουν τη ζωή μας ΜΕ ποδήλατο και όχι …ποδήλατο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερίδα με θέμα την οικολογική μετακίνηση στο Αμύνταιο, πραγματοποιήθηκε από την Οικολογική Ομάδα του Γυμνασίου Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκδήλωση, τα παιδιά του Γυμνασίου παρουσίασαν το αποτέλεσμα της έρευνας τους και πρότειναν την δημιουργία ποδηλατοδρόμων και τη χρήση δημοτικών ποδηλάτων με συγκεκριμένες αφετηρίες και τέρματα διαδρομών, καθώς και ειδικούς χώρους στάθμευσης ποδηλάτων στις αυλές των σχολείων.

 Επίσης, παρουσιάστηκε το «Σχέδιο Διαχείρισης Αειφόρου Ενέργειας» του Δήμου Αμυνταίου, από την αναπληρώτρια προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, Αναστασία Αλληλόμη, καθώς και η «Περίπτωση της Καρδίτσας», από τις: Λαμπρινή Παρθένη και Γεωργία Γιαννουλάκη, υπεύθυνες του Τμήματος προγραμματισμού του Δήμου Καρδίτσας.

ΠΗΓΗ : ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2