Η παράσταση «Women from the Underground»

Η θεατρική παράσταση «Women from the Underground» παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Φλώρινα, στην αίθουσα «Θόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου, από το «Festival Stobi», εταίρο του προγράμματος «New Prespas Festival», στο οποίο συμμετέχει ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών – Φλώρινας.
Η παράσταση ενθουσίασε τους θεατές, τόσο με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, όσο και με την πλοκή της, που αποτελούσε ένα μείγμα τραγωδίας και κωμωδίας, όπως ακριβώς και η ζωή.
Η δράση έλαβε χώρα στα άδυτα της γης όπου τέσσερις γυναίκες, η Αντιγόνη, η Ηλέκτρα, η Μήδεια και η Άλκηστις, στέκονται μπροστά στον Άδη και τον Χάροντα, αλλά και στις αμαρτίες τους…
Η σκηνοθεσία ήταν του Andrej Cvetanovski. Πρωταγωνίστησαν οι Damjan Cvetanovski, Sergej Dimovski, Dushica Nastova, Angela Dimitrova, Dragana Levenska και Aleksandra Mihajlovska.

Η παράσταση «Women from the Underground» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «New Prespas Festival: The Ladies of Prespas Lakes» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA «Ελλάδας – πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας 2007 – 2013» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε στο video ορισμένα αποσπάσματα της παραστάσης:

PHGH NEA FLORINA


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2