ΘΩΜΑΗ ΤΑΪΡΙΔΟΥ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

amyntas-1

Η πολύπειρη γκολκίπερ Θωμαή Ταϊρίδου είναι και επισήμως η τρίτη μεταγραφική προσθήκη του Αμύντα Αμυνταίου, που αποκτά ακόμα μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια.
Η Ελληνίδα τερματοφύλακας διαθέτει πολυετή παρουσία  στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Εθνικής . με τις ομάδες του Αρίωνα Πτολεμαίδος (1987-1999) και Μακεδονικού Θεσ/νίκης (1999-2012), μετράει περισσότερες από 10 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει συμμετάσχει σε 5 Φαιναλ Φόρ.
Τελευταίο πέρασμα της ήταν  με την φανέλα του ΜΠΣ Φιλώτα (2012-2013) , με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, έχοντας το απόλυτο σε συμμετοχές.
Η Θωμαή Ταϊρίδου δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένη από την επίτευξη της συμφωνίας  με τον Αμύντα Αμυνταίου, έναν ιστορικό σύλλογο , που διαθέτει πολλούς πιστούς φιλάθλους.
Επιπλέον είμαι χαρούμενη διότι θα μου δοθεί και πάλι η δυνατότητα να συνεργαστώ με τον πρώην προπονητή μου στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, τον Νίκο Γιώσκο, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία  της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1»


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2