Κοπή βασιλόπιτας της Περιφερειακής Οργάνωσης Δ. Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας και της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας με κεντρικό ομιλητή τον Κωστή Χατζηδάκη (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Περιφερειακή Οργάνωσης Δ. Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Φλώρινας, την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου, στον χώρο του ξενοδοχείου «Βέλτσης», με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Ευλαμπία Πρώιου, ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Πέτρος Τσακαλίδης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Δημήτρης Ιωαννίδης και ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ν.Δ. κ.κ. Σωτήρης Βόσδου και Γιάννης Κιοσσές, ο υπεύθυνος οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας Ηλίας Πλιόγκας, μέλη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ, οι πρώην Δήμαρχοι Φλώρινας Δημήτριος Στύλου, Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης και Πρεσπών Βασίλης Τσέπας, οι πρώην Βουλευτές Χαράλαμπος Μποντζίδης και Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου Αργύρης Βολιώτης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας Κώστας Αντωνιάδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.ά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2