Κουραμπιέδες - ηχωμαγειρέματαμ - 2

Κουραμπιέδες και Μελομακάρονα από τα ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΑ

Μελομακάρονα - ηχωμαγειρέματαΤα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι πλέον πολύ κοντά και τι καλύτερο από το να φτιάξουμε γλυκά για εμάς, την οικογένεια μας και τους φίλους και καλεσμένους μας; Αντί λοιπόν να πάμε στο ζαχαροπλαστείο, τα ηχωμαγειρέματα μας προτείνουν δυο εύκολες (και με σίγουρη επιτυχία) συνταγές για Κουραμπιέδες και Μελομακάρονα! Οι συνταγές παρουσιάζονται με λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες… Καλή απόλαυση και καλές γιορτές.-

Κουραμπιέδες
Κουραμπιέδες - ηχωμαγειρέματαΈνα από τα μεγάλα διλήμματα της ζωής, πλάι σ’ αυτά Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός, Καζαντζίδης ή Μπιθικώτσης, Βουγιουκλάκη ή Καρέζη, Βίσση ή Βανδή, ΠΑΣΟΚΟΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, είναι και αυτό που μας απασχολεί τούτες τις μέρες: το «κουραμπιέδες ή μελομακάρονα»; (συνέχεια)

Μελομακάρονα
Kάθομαι και χαζεύω τα μελομακάρονα που μόλις έφτιαξα. Τα μέλωσα και τα έστησα μπροστά μου στην πιατέλα. Μοιάζουν με όρος πανύψηλο στα χρώματα της κανέλας και του μελιού. Σε λίγο δεν θα υπάρχουν! Ήδη άρχισαν, να μετρούνε αντίστροφα τις ώρες πριν να τα αφανίσουμε οριστικά και αμετάκλητα… (συνέχεια)

Μελομακάρονα - ηχωμαγειρέματα - 2


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2