Σέλτσας Κων/νος - ΣΥΡΙΖΑ

Κωσταντίνος Σέλτσας στο ΘΕΜΑ 104,6: Εμείς στη Φλώρινα δεν νιώθουμε ότι απειλούμαστε από τους Σκοπιανούς (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η μόνη απειλή είναι η οικονομική από το εξωτερικό υποστήριξε ο βουλευτής Φλώρινας του κυβερνώντος κόμματος.

Πρώτο Θέμα«Στη Φλώρινα ζούμε με τους ανθρώπους (σ.σ. τους Σκοπιανούς) και δεν αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε. Η μόνη απειλή είναι η οικονομική από το εξωτερικό».

Αυτό δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας τονίζοντας ότι το θέμα δεν είναι η ονομασία.

«Υπάρχει ένα αγκάθι και ένα ερωτηματικό και αυτά στην εξωτερική πολιτική δεν πρέπει να υφίστανται» πρόσθεσε ο κ. Σέλτσας, ο οποίος δήλωσε αντίθετος με τα συλαλλητήρια αν και παρατήρησε ότι «πάντα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη τον λαϊκό παράγοντα».

Χαριτολογώντας είπε, δε, ότι «εγώ δεν μπορώ να γίνω νονός γιατί μου έχει απαγορεύσει η ορθόδοξη εκκλησία να μπορώ να το κάνω επειδή έχω παντρευτεί με πολιτικό γάμο».

Κληθείς να τοποθετηθεί για όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Reuters για ελληνικό πρόγραμμα μετά τον Αύγουστο ο κ. Σέλτσας είπε ότι «θα έχουμε δικό μας πρόγραμμα μετά τον Αύγουστο αλλά δεν ξεφεύγουμε από την επιτροπεία γιατί αν χαλαρώσουν τα χαλινάρια τότε υπάρχουν πολλά παραπατήματα και δημοσιονομικά».

Ωστόσο είπε ότι «θα είναι δικό μας και περήφανο πρόγραμμα» υποστηρίζοντας ότι «συζητάμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και πάνω σε αυτό εργάζονται τα οικονομικά επιτελεία».

Ακούστε τη συνέντευξη του βουλευτή Φλώρινας στον Γιάννη Μακρυγιάννη και τον Μάκη Πολλάτο στο ΘΕΜΑ 104,6:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2