Νέα Δημοκρατία - ΝΔ

ΝΟΔΕ Φλώρινας: Προκλητικός ο Κωσταντίνος Σέλτσας – Κατάπτυστη η συμφωνία με το γειτονικό κρατίδιο

Η ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας καταγγέλει με δελτίο τύπου της τον βουλευτή Φλώρινας Κωσταντίνο Σέλτσα χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του προκλητική. Ο βουλευτής είχε προηγουμένως δώσει συνέντευξη σε μέσο της FYROM, στη γλώσσα της γειτονικής χώρας και είχε δηλώσει «Μακεδονας» ενώ αργότερα σε ανακοίνωση του τόνισε πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Φλώρινας:

Χθες 17/6/2018 στους Ψαράδες Πρεσπών, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα, Κωνσταντίνος Σέλτσας, αποκαλούσε εαυτόν «μακεδόνα» και έδινε συνεντεύξεις στη γλώσσα των Σκοπιανών. Προκλητική συμπεριφορά από έναν άνθρωπο που ορκίστηκε πίστη στην πατρίδα μας, για να πάρει την καρέκλα του κυβερνητικού βουλευτή.

Την ίδια ώρα οι δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας, έστελναν στο νοσοκομείο δεκάδες ειρηνικούς διαδηλωτές, αντίθετους στην κατάπτυστη συμφωνία με το γειτονικό κρατίδιο.

Ο κόσμος της Φλώρινας και την μνήμη έχει και την εθνική συνείδηση και είμαστε σίγουροι πως θα φερθεί, τόσο στον προκλητικό Βουλευτή όσο και στο κόμμα του, όπως τους αρμόζει. Δεν θα επιτρέψει να παίζουν πολιτικά παιχνίδια με τα ιερά και τα όσια του, χωρίς σεβασμό στο αίμα που χύθηκε από τους προγόνους του.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2