Χρυσή Αυγή - Νίκος Μιχαλολιάκος

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Newpost: Το πολιτικό κατεστημένο οδηγεί την Ελλάδα σε νέες εθνικές ήττες – Μοναδική αντίσταση η Χρυσή Αυγή!

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής σχολιάζει τα κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας

Για το κρίσιμο ζήτημα του Σκοπιανού αλλά και την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία μίλησε μεταξύ άλλων στο newpost.gr ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο κ. Μιχαλολιάκος εκτιμά ότι ο συμβιβασμός στον οποίο προχωρά η κυβέρνηση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αποτελεί εθνική ήττα ενώ τονίζει ότι όλη η ιστορία γίνεται προκειμένου να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

Επίσης, χαρακτηρίζει ως σωστή την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για χορήγηση ασύλου στους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς, ενώ δηλώνει εξαιρετικά επιφυλακτικός για το τί ακριβώς συνέβη στα σύνορα στον Έβρο και σε ποιο σημείο συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.

Κληθείς να σχολιάσει τα πειθαρχικά μέτρα κατά βουλευτών του κόμματός του, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι δεν αποτελεί επιλογή της Χρυσής Αυγής να δημιουργεί εντάσεις στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου, αντιθέτως κατηγόρησε τους «αμετανόητους αριστερούς» ότι προσπαθούν να επιβάλουν ένα καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας.

Εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την υπόθεση Novartis και για το αν θα υπάρξει πραγματική κάθαρση ενώ εκτίμησε ότι με τον πρόσφατο ανασχηματισμό δεν έγινε καμμία αλλαγή.

– Πώς αξιολογείτε τις κινήσεις της κυβέρνησης στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων;

Όχι μόνον η κυβέρνηση, αλλά και ολόκληρο το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας προχωρεί στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων σε έναν απαράδεκτο συμβιβασμό, ο οποίος ισοδυναμεί με εθνική ήττα! Κατ’ ουσίαν έχουν αποδεχθεί να συμπεριλαμβάνεται στο όνομα των Σκοπίων ο όρος “Μακεδονία”, πράγμα το οποίο είναι ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού και στα Ιστορικά μας δίκαια!

Έπρεπε να κυβερνήσουν την χώρα οι κομμουνιστές, έτσι αυτοπροσδιορίζονται οι περισσότεροι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποκτήσει η Ελλάδα την πλέον αμερικανόφιλη και άνευ ανταλλαγμάτων κυβέρνηση της Ελλάδος. Αυτό το λέγω γιατί όλη αυτή η ιστορία με το όνομα των Σκοπίων γίνεται προκειμένου να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ όπως ακριβώς επιθυμεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

– Δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται, εδώ και ημέρες, σε τουρκικές φυλακές. Με τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, τί θεωρείτε πως έχει συμβεί; Είστε ικανοποιημένος από τους χειρισμούς της κυβέρνησης; Τί, κατά την άποψή σας, θα έπρεπε να έχει γίνει;

Είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός για το τι ακριβώς συνέβη στα σύνορά μας. Ουδείς γνωρίζει τι συνέβη στην πραγματικότητα και σε ποιο σημείο συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί! Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι αδύνατον να προχώρησαν τόσο πολύ μέσα στο τουρκικό έδαφος. Ίσως κάτι άλλο έχει συμβεί… Η κυβέρνηση δεν έπρεπε να υιοθετήσει την τουρκική άποψη από την πρώτη στιγμή.

Από την πρώτη ημέρα της συλλήψεώς τους, ημέρα Πέμπτη, η κυβέρνηση γνώριζε ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί οδηγούνται για προφυλάκιση και παρ’ όλα αυτά κράτησε “χαμηλά” το θέμα. Πιστεύω ότι αυτό υπήρξε και είναι μεγάλο λάθος και η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει εντονότερα.

– Συμφωνείτε με την χορήγηση ασύλου στους 8 τούρκους στρατιωτικούς και όσους, επικαλούμενοι διώξεις από το καθεστώς Ερντογάν, ζητούν άσυλο στην Ελλάδα;

Το άσυλο στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς αποφασίστηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία σωστά έκρινε ότι στην Τουρκία δεν υπάρχει κράτος δικαίου και συμφωνώ με την απόφαση αυτή. Ο πρωθυπουργός της χώρας, όμως, ακόμη δεν έχει διαψεύσει τον Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι η Αθήνα του υποσχέθηκε ότι θα του παραδώσει τους αξιωματικούς!

– Οι βουλευτές του κόμματός σας βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με πειθαρχικά μέτρα, ως αποτέλεσμα εντάσεων στο εσωτερικό της Βουλής. Πώς σχολιάζετε αυτήν την πραγματικότητα; Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αποτελεί επιλογή σας ώστε να στρέφετε πάνω σας τα φώτα της επικαιρότητας.

Ασφαλώς και δεν αποτελεί επιλογή μας να υπάρχει ένταση στο εσωτερικό της Βουλής, την ένταση δημιουργούν οι αμετανόητοι αριστεροί, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες και θέλουν να επιβάλουν ένα καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας! Και είναι πραγματικά αστείο σε μία Βουλή, στην οποία επί 44 χρόνια έχουν συμβεί σημεία και τέρατα πειθαρχικές ποινές να έχουν δεχθεί μόνον βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αυτό πολύ απλά δείχνει το αυτονόητο, ότι απέναντι σε ένα πολιτικό κατεστημένο δεκαετιών, από την αριστερά μέχρι την δεξιά, ή μάλλον την δήθεν δεξιά, υπάρχει πλέον μία αληθινά νέα πολιτική δύναμη και αυτό δυσκολεύονται να το παραδεχθούν. Ό,τι και να κάνουν όμως, είμαστε στη Βουλή διότι μας ψήφισε ο Λαός, για να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά δίκαια και θα εκτελέσουμε στο ακέραιο τα καθήκοντά μας.

– Είδαμε, τις τελευταίες ημέρες, ένα μπαράζ βανδαλισμών στην Αθήνα και άλλες πόλεις, με αίτημα τη μεταγωγή Γιαγτζόγλου. Συμμερίζεστε την άποψη που διατυπώνεται περί ανοχής εκ μέρους της κυβέρνησης;

Δεν πρόκειται περί ανοχής, παρά περί πλήρους συνενοχής και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι βανδαλισμοί είχαν αποτέλεσμα και συγκεκριμένα την ικανοποίηση του αιτήματος των βανδάλων… Κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους, όλοι γνωρίζουμε ποιοι ήταν αυτοί που για δεκαετίες ολόκληρες υπερασπιζόντουσαν τους “νεαρούς”, που έκαιγαν τις Ελληνικές Σημαίες, αλλά και ολόκληρη την Αθήνα. Δεν ήταν άλλοι από κορυφαίους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

– Την ίδια στιγμή, ωστόσο, εξαρθρώθηκε και μία, ανάλογης δυναμικής, ακροδεξιά οργάνωση, που είχε στο ιστορικό της εμπρησμούς και άλλες επιθέσεις. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να τη συνδέσουν με τη Χρυσή Αυγή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτή την υπόθεση. Εις ό,τι αφορά τώρα την ουσία της υποθέσεως εμείς σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας κάθε κατηγορούμενου και σίγουρα βλέπουμε πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τα πύρινα πρωτοσέλιδα των αριστερών φυλλάδων, οι οποίες όταν πρόκειται για βανδαλισμούς και εγκλήματα αναρχοκομμουνιστών όχι μόνον δεν λένε λέξη, αλλά σπεύδουν να πουν τα καλύτερα λόγια και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα …

– Υπόθεση Novartis: Αντιδράσατε έντονα στην απόφαση της Εξεταστικής Επιτροπής να ασχοληθεί μόνο με την δωροδοκία και την δωροληψία. Ωστόσο οι αρμοδιότητες περνούν πλέον στην προκαταρκτική επιτροπή. Θεωρείτε ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη υπόθεση;

Είναι ξεκάθαρο ότι η δωροδοκία δεν καλύπτεται από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Η πολιτική εξουσία πρέπει να παραδώσει στην Δικαιοσύνη την υπόθεση και αυτή να αποφασίσει. Το εάν τώρα θα υπάρξει αποτέλεσμα ή όχι εξαρτάται από την απόφαση κατ’ αρχάς της προανακριτικής επιτροπής, δηλαδή από την απόφαση της κυβερνήσεως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Αμφιβάλλω εάν θα υπάρξει πραγματική κάθαρση και φοβούμαι ότι θα έχουμε απλά και μόνον μία μάχη εντυπώσεων με σκοπό μικροπολιτικά οφέλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει μικρότερη την επερχόμενη ήττα του και για τον σκοπό αυτό θα κάνει οτιδήποτε… Στον “τακτικισμό” οι μαρξιστές ήταν πάντοτε εξαιρετικά επιδέξιοι.

– Πώς σας φάνηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα μετά τις πρόσφατες αλλαγές;

Ποιο νέο κυβερνητικό σχήμα; Κανένας ανασχηματισμός δεν έγινε και καμία αλλαγή. Απλά ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να διώξει δυο υπουργούς του, οι οποίοι καίτοι πάμπλουτοι προκειμένου να τσεπώνουν ένα χιλιάρικο το μήνα, έπαιρναν επίδομα ενοικίου! Και είχε και το θράσος μέσα στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας να τους επαινέσει και για την … ευθιξία(!) τους να παραιτηθούν! Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου. Αν είχε πραγματικά τόλμη πολιτική ας τους κρατούσε στην κυβέρνηση. Όλα αυτά τα περί ευθιξίας και παραιτήσεων αποτελούν μνημείο μαρξιστικού θράσους και κακόγουστο παραμύθι.

newpost.gr


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2