Εξετάσεις

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες υποβολής μηχανογραφικού από τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας ξεκίνησαν την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 οι διαδικασίες για την υποβολή μηχανογραφικού και θα λήξουν στις 16 Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι μαθητές που θέλουν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους πρέπει μέσω του Λυκείου τους να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό (password). Έπειτα με τον κωδικό ασφαλείας μπορούν να μεταβούν στο site του Υπουργείου Παιδείας (http://exams.it.minedu.gov.gr) και να δηλώσουν στο μηχανογραφικό δελτίο, αρχικά τις προσωρινές προτιμήσεις τους (Προσωρινή Αποθήκευση).

Σε επόμενο στάδιο, μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Λυκείων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να εισέλθουν εκ νέου στο site (μέχρι τις 16 Ιουλίου 2018) και να τροποποιήσουν αν θέλουν το μηχανογραφικό τους και τέλος να το οριστικοποιήσουν (Οριστική Υποβολή).

Αν κάποιος υποψήφιος έχει οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό εντός προθεσμίας και επιθυμεί να το τροποποιήσει θα μπορεί να απευθύνεται στο Λύκειο του προκειμένου να ακυρωθεί το μηχανογραφικό του και να το υποβάλλει ξανά.

Διάβασε Περισσότερα


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2