Οι κίνδυνοι του διαδικτύου και οι σχέσεις στην παιδική ηλικία (video)

Την εξαιρετική θεατρική παράσταση με τον τίτλο «Σβήσε την οθόνη και βγες στης φαντασίας το μπαλκόνι» παρουσίασαν το βράδυ του Σαββάτου στη Φλώρινα μαθητές και μαθήτριες του θεατρικού εργαστηρίου Άργους Ορεστικού.
Η παράσταση απευθυνόταν σε οικογένειες και σε εκπαιδευτικούς, καθώς έθιγε με ευαισθησία ζητήματα που απασχολούν παιδιά και γονείς, όπως η προσκόλληση στο διαδίκτυο, ο εκφοβισμός και η φιλία.
Διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της ημέρας ασφαλούς διαδικτύου, από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τον Σχολικό Σύμβουλο 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Ι. Κασκαμανίδη και το 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας.
Στην ίδια εκδήλωση, μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου και του 2ου ΓΕ.Λ. Φλώρινας παρουσίασαν καλλιτεχνικές δημιουργίες τους για τον εθισμό στο διαδίκτυο, προϊόντα σχεδίων εργασίας στα οποία συμμετείχαν, με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις Σ. Δημητριάδου και Θ. Τόλη.

ΠΗΓΗ : ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

 


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2