Ειδήσεις - μήνυμα

Οι Σύλλογοι Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Φλώρινας διευκρινίζουν σχετικά με την ανοιχτή επιστολή τους για το Πανεπιστήμιο Δυτ.Μακεδονίας

Επιστολή διευκρίνησης

Η ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε από τα μέλη των δ.σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και Αμυνταίου αναφορικά με το θέμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είχε σκοπό, αφενός να εκφράσει την αγωνία μας για το μέλλον του Πανεπιστημίου και της Παιδαγωγικής Σχολής, η οποία λειτουργεί και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής παράδοσης της πόλης της Φλώρινας και  αφετέρου να συνδράμει στην ενίσχυση της προσπάθειας μετεξέλιξης του Πανεπιστημίου σε ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό ίδρυμα μέσα από την ίδρυση νέων τμημάτων στην κατεύθυνση των Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να διευκρινίσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν είχαμε πρόθεση να θίξουμε προσωπικά τον κύριο πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ο  οποίος καλείται καθημερινά να διαχειριστεί θέματα ιδιαίτερης βαρύτητας για το κοινωνικό οικονομικό και εκπαιδευτικό μέλλον του Πανεπιστημίου.

Λυπούμαστε πραγματικά αν το ειλικρινές ενδιαφέρον μας, οδήγησε σε παρερμηνείες  και επιθυμούμε να τον διαβεβαιώσουμε πως θα είμαστε αρωγοί της προσπάθειάς του. Είμαστε στη διάθεσή του και θα επιδιώξουμε άμεσα συνάντηση μαζί του, προκειμένου να συζητήσουμε και να συμβάλλουμε  όλοι στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου  Δυτικής Μακεδονίας σε ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό ίδρυμα πόλο έλξης των μελλοντικών φοιτητών της χώρας.

Τα Δ.Σ. των δύο συλλόγων Α/θμιας εκπαίδευσης Νομού Φλώρινας


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2