Πολυθέαμα στο ξύλινο χωριό 2017 - 6

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» την Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018, με τη βράβευση των επιτυχόντων των πανελληνίων εξετάσεων του Δήμου.

Το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, οι κυρίες Στέλλα Μαβίδου και Μαρία Θεοχάρη παρουσίασαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας το μουσικό παραμύθι τους με τίτλο «Ο Δικαιωματούλης και το μαγικό φίλτρο της Αγάπης», όπου, στο τέλος, δόθηκε σε όλα τα παιδιά δώρο ένα παραμύθι.

Δικαιωματούλης - 1Δικαιωματούλης - 2 Δικαιωματούλης - 4 Δικαιωματούλης - 3

Τις προηγούμενες ημέρες οι μικροί μας φίλοι, Φλωρινιώτες και επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να παίξουν με τον ξυλοπόδαρο, τα ξωτικά, τον χιονάνθρωπο και τις μασκότ από το «ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ», να δραστηριοποιηθούν στα γιορτινά ζαχαροπαιχνίδια και στη γιορτή ζαχαρωτών, ενώ μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν άφθονη σοκολάτα, στη Γιορτή Σοκολάτας.

Πολυθέαμα στο ξύλινο χωριό 2017 - 1 Πολυθέαμα στο ξύλινο χωριό 2017 - 6 Πολυθέαμα στο ξύλινο χωριό 2017 - 5 Πολυθέαμα στο ξύλινο χωριό 2017 - 4 Πολυθέαμα στο ξύλινο χωριό 2017 - 3 Πολυθέαμα στο ξύλινο χωριό 2017 - 2

Την Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018, ολοκλήρωσε τις διαδρομές του και το «Τρενάκι της φωτιάς».

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να δοθεί μια νότα χαράς την περίοδο των εορτών σε όλο τον κόσμο, δημότες και επισκέπτες του Δήμου μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για τον λόγο αυτό, όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν, μοιράζονται δώρα στα παιδιά, την ημέρα των Φωτιών δίνονται δωρεάν εδέσματα και κρασί, από τον Δήμο Φλώρινας στην κεντρική πλατεία, ενώ ο Δήμος Φλώρινας διέμεινε δωρεάν και σε όλες στις φωτιές που αιτήθηκαν, στο σύνολο του Δήμου, κρέατα και κρασί για να προσφερθούν στους Φλωρινιώτες και στους επισκέπτες.

Ο Δήμος Φλώρινας και το Νομικό του Πρόσωπο  ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» και στην επιτυχία τους.

Προκειμένου οι εκδηλώσεις αυτές να συνεχιστούν και το 2018 με επιτυχία, καλούνται όλοι οι Φλωρινιώτες, αλλά και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες να προβούν σε προτάσεις και σε επισημάνσεις για τον εμπλουτισμό τους.


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2