Συναντήσεις B2B επιμελητηρίων Πάφου, Κοζάνης και Φλώρινας - 4

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις B2B στην Κύπρο μεταξύ των Επιμελητηρίων Πάφου, Κοζάνης και Φλώρινας (ΦΩΤΟ)

Συναντήσεις B2B επιμελητηρίων Πάφου, Κοζάνης και Φλώρινας - 5Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την 10η Μαιου, το που διοργανώθηκε από τη Επιμελητήρια Παφου- Κοζανης και Φλωρινας, στο κτιριο της Παλιας Ηλεκτρικης- εναν πολυχωρο πολιτισμού, παλιο εργοστασιο παραγωγης ηλ. Ρευματος στην Παφο.

Εκεί που για ακόμη μία χρονιά, χτύπησε η καρδιά των επαγγελματιών του των κλα΄δων τροφιμων και κατασκευαστικού με τη συμμετοχή 35 επιχειρησεων, όπου μέσα σε 4 ώρες πραγματοποίησαν εναν μεγαλο αριθμό στοχευμενων συναντησεων, με αντίστοιχα γραφεία από την ευρυτερη περιοχη της Παφου και Λεμεσου Κυπρου,  επιχειρησεις που εδραζοντα ιστην Κυπρο αλλα αναπτυσουν επιχερηματικες δραστηριοτητες, στη Μέση Ανατολή από όλους τους κλάδους επιχειρήσεων.

Συναντήσεις B2B επιμελητηρίων Πάφου, Κοζάνης και Φλώρινας - 1Συναντήσεις B2B επιμελητηρίων Πάφου, Κοζάνης και Φλώρινας - 2Συναντήσεις B2B επιμελητηρίων Πάφου, Κοζάνης και Φλώρινας - 3

Τον θεσμό, τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτησε ο Προεδρος Επιμελητηριου Παφου, κος Ανδρέας Δημητριάδης  με σύσσωμο το διοικητικο συμβούλιο, ο οποίος επισήμανε τη σημαντικότητα των B2B συναντήσεων, για τις επιχειρήσεις των τροφιμων και την ανάδειξη του  μοναδικου ποιοτικου πρωτογενη τομεα, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη προσέλκυση συνεργασιών από τη Διεθνή αγορά.

Συναντήσεις B2B επιμελητηρίων Πάφου, Κοζάνης και Φλώρινας - 6

Ο Προεδρος Επιμελητηριου Κοζανης Νικος Σαρρης, δήλωσε: «Η πρωτη  χρονια το 2018, ως μια χρονια που βρισκομαστε στην διοικηση του Επιμελητηριου σημειολογικα συμπιπτει με τα 100 χρόνια απο την ιδρυση του Επιμελητηριου. Η προτεραιοτητα μας ειναι να αναδειξουμε τα συγκριτικα πλεονεκτηματα της περιοχης μας αρχης γενομένης απο σημερα μαζι με τους αδελφους μας , εδω στην Παφο. Η χρονια καταγράφεται εξαιρετική για την Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο επισκεπτών, όσο και σε επίπεδο τζίρου συναλλαγών.  Το 2019 διαφαίνεται ακόμα καλύτερο. Η δυτική Μακεδονια- η Κοζανη , η Φλωρινα δεν θα αισθανθούν αυτα που θα εισπραξουν οι περιοχες που υποδεχονται τουρισμό. Ομως τα μοαδικα προιοντα, η γευσιγνωσια, τα φυσικα τοπια, οι οινικοι προορισμοι, ακομα και η τεχνογνωσια που εχει συσσωρευθει στον κατασκευαστικο τομεα και  αλλα πολα μπορουν να αποτελεσουν ομφαλιο λωρο συνεργασιας με τους αδερφους Κυπριους- οι οποιοι διαγραφουν μια εξαιρετικη πορεια στον τομεα του εμποριου, της παροχης υπηρεσιων και στον τουρισμο.»

Τη 2η μέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γευσιγνωσίας. Εξειδικευμένοι Σεφ θα μαγειρέψουν εδέσματα της περιοχής τους χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα ενώ παράλληλα Σεφ ζαχαροπλαστικής θα παρασκευάσουν τοπικά και ελληνικά γλυκά.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2