καταγραφή κατοικίων - Ανάργυροι - 7

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των κατοικιών στην Τοπική Κοινότητα Αναργύρων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

καταγραφή κατοικίων - Ανάργυροι - 1Ολοκληρώθηκε από κλιμάκια της Π.Ε. Φλώρινας η καταγραφή των κατοικιών στην Τοπική Κοινότητα Αναργύρων. Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη σύντομη ολοκλήρωση των εργασιών καταγραφής εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο δύσκολο έργο της καταγραφής όλων των κατοικιών της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, όλους τους υπαλλήλους της Π.Ε. Φλώρινας γιατί, μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν.

Ανταποκριθήκαμε στο έπακρο, οι διαδικασίες τρέχουν και ελπίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση της Τοπικής Κοινότητας ώστε να ξεκινήσει η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης του οικισμού.»

Δείτε σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


καταγραφή κατοικίων - Ανάργυροι - 2 καταγραφή κατοικίων - Ανάργυροι - 6 καταγραφή κατοικίων - Ανάργυροι - 5 καταγραφή κατοικίων - Ανάργυροι - 4 καταγραφή κατοικίων - Ανάργυροι - 3


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2