Τελικός τουρνουά αστυνομικών υπαλλήλων Φλώρινας

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ)

Την 24 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του 11ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.

Για το έτος 2018, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε, η ομάδα του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, δεύτερη η ομάδα του Τ.Δ.Ε. (Α.Τ.) ΝΙΚΗΣ, τρίτη η ΜΙΚΤΗ Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, τέταρτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, πέμπτη η ομάδα του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΕΤΟΥ και έκτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ./Α.Τ. ΠΡΕΣΠΩΝ.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ΄ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.

Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.

Στην ομάδα του Τ.Σ.Φ./Α.Τ. ΠΡΕΣΠΩΝ, το αναμνηστικό κύπελλο, απένειμε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμάς. Στην  ομάδα του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΕΤΟΥ το αναμνηστικό κύπελλο, απένειμε ο  Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Κωνσταντίνος.

Η απονομή βραβείου στην ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, 4η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Παναγιώτη.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του Τουρνουά. Στο 11ο Τουρνουά πρώτος σκόρερ με 12 γκολ αναδείχθηκε ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος της ομάδας του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Την απονομή πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ Χρήστος.

Η απονομή βραβείου στην ομάδα ΜΙΚΤΗ Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, 3η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. ΓΕΡΟΥ Κωνσταντίνο.

Η απονομή τιμητικών μεταλλίων  στην 2η ομάδα του Τουρνουά, στο Τ.Δ.Ε.(Α.Τ.) ΝΙΚΗΣ, πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Επιπυραγό κ. ΜΙΑΟΥΛΗ Ιωάννη.

Η απονομή του κυπέλου στην 2η ομάδα του Τουρνουά (Τ.Δ.Ε. ΝΊΚΗΣ), πραγματοποιήθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, κ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ Δημήτριο.

Τα τιμητικά μετάλλια και το κύπελλο στους ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας ομάδας, του Τ.Α. Φλώρινας, απένειμε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος κ. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ Αθανάσιος.

Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά, για την προσφορά του στο Τουρνουά διαθέτοντας διαιτητές στους αγώνες και ιδιαιτέρως τον κ. ΚΑΤΗ Αθανάσιο, ο οποίος διαιτήτευσε στους περισσότερους αγώνες του Τουρνουά.

Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του συγκροτήματος BALLΑ  D’ ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά, για την άψογη εξυπηρέτησή τους και για την προσφορά των κυπέλων και των αναμνηστικών μεταλλίων που απονεμήθηκαν στις ομάδες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. ΜΠΙΜΠΑΣΗ Μιχαήλ, που πρόσφερε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού και ηλεκτρονικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά  την όλη διοργάνωση.-

ΤΟ Δ.Σ.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


Διαφήμιση - ΗΧΩ Φλώρινας Ramona Pizza - 2